Lüleburgaz Devlet Hastanesi’nden prostat MR’ı görüntülemesi başladı
Pehlivanköy Kaymakamı’ndan Kırklareli Valisi’ne veda ziyareti
Kırklareli’nde korkutan yangın
8 KASIM PARKI’NIN TEL ÇİTLERİ ÇALINDI
Bu haber 21 Mart 2024, Perşembe 09:04 tarihinde eklendi. 379 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Serap Ürün’den basın mensuplarına iftar yemeği

Lüleburgaz Bağımsız Belediye Başkan Adayı Serap Ürün ilçede bulunan basın çalışanları ve sosyal medya sayfa temsilcilerine iftar yemeği tertip etti.
Serap Ürün’den basın mensuplarına iftar yemeği  

Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı (TPAO) Trakya Bölge Müdürlüğü Sosyal Tesislerinde düzenlenen iftar samimi bir atmosferde gerçekleşti.

Bu yola çıkış sebeplerine değinen ürün Lüleburgaz’ın ata toprağı olduğunu ve pek çok açıdan zarar gördüğünü, görmeye devam ettiğini fark ettikten sonra bu yola çıktığını aktardı.   Ürün sözlerinde; “Gurbette kaldıktan sonra topraklarıma geri döndüğümde eski Lüleburgaz’ımızı bulamadım. Her açıdan hak ettiği noktada olmayan Lüleburgaz için kolları sıvama zorunluluğu hissettim. Siyaset uzun süredir içerisinde bulunduğum bir şey. İstesem çok farklı yerlerde de bunu yapabilirdim. Ama benim amacım siyaset değil. Ata topraklarımı kurtarmak. Lüleburgaz’ın gördüğü zararı ortadan kaldırmak. Lüleburgaz ve Lüleburgaz halkına hak ettiği değeri vermek. Geleceğimiz için mücadele etmek. Aday adaylığı sürecimden beri demokratik şekilde mücadelemi verdim ve vermeye devam edeceğim. İlçenin tek kadın bağımsız belediye başkan adayı olarak kendime güveniyorum ve tabloyu olumlu görüyorum. Çok farklı kesimlerden ve kişilerden destek görüyorum. Çok kısıtlı imkanlar ile mücadele ediyor olsam da partili, maddi olanağı yüksek adaylar ile kafa kafaya bir mücadele veriyorum. Seçim aracı, afiş, pankart, sosyal medya, canlı yayınlar, aklınıza gelebilecek pek çok konuda hiç yorulmadan sonuna kadar emek sarf ediyorum ve son güne kadar da etmeye devam edeceğim.” dedi.

Barış Can KORKMAZ

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek