Lüleburgaz'da Yeni Bir Tat: Zooffee Coffee Açılıyor!
Lüleburgaz Ziraat Odası’ndan uyarı
Yangın Lüleburgaz’ı korkuttu
Kırklareli Valisi Turan, şehitliği ve şehit ailelerini ziyaret etti
Bu haber 08 Mayıs 2012, Salı 09:13 tarihinde eklendi. 1758 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Yeni üyeler artık askıda

CHP Lüleburgaz İlçe Başkanlığı’nın Pazartesi toplantısı dün parti binasında yapıldı.
Yeni üyeler artık askıda

İlçe Başkanı Turabi Kayan’ın katılmadığı toplantıya  İlçe Sekreteri Av. Alaaddin Güncer Başkanlık yaparken toplantıya CHP Kırklareli İl Yönetim Kurulu Üyesi  ve Ahmetbey Eski Belediye Başkanı Recep Ayaz, ile birlikte partililer katıldı.

Toplantıda bir konuşma yapan CHP Lüleburgaz İlçe Sekreteri   Guncer, yeni tüzük gereği artık yeni üyelerin  genel merkeze gönderilmeden önce 15 gün parti binasında askıya çıkartılacağını itiraz sürelerinin dolmasından sonra askıdan indirilip genel merkeze gönderileceğini  söyledi.

13 Mayıs 2012 Pazar günü CHP Lüleburgaz İlçe Gençlik Kolları seçimlerinin olacağını da belirten Güncer, 30 yaş altı tüm üyelerimiz bu seçimde oy kullanacak. İlk kongre de çoğunluk sağlanması için 408 genç üyemizin oy kullanması gerekiyor.” Dedi.

Oylarda birinciyiz belediye ikinci

CHP Pazartesi toplantısında söz alan CHP İl Yönetim Kurulu Üyesi ve Ahmetbey eski Belediye Başkanı Recep Ayaz yaptığı konuşmada CHP Kırklareli İl Örgütü’nün genel seçimlerde ki başarısını yerel seçimlere yansıtamadığını söyledi.

Kırklareli’de  bulunan 26 belediyeden yalnızca 10 tanesinin CHP’li olduğunu da belirten Ayaz “AKP 11 belediye ile Kırklareli’de bizi geçmiş durumda. Daha sonra 3 belediye ile MHP geliyor. 1 belediye ANAP’ın 1 belediye de Demokrat Parti’nin var.  Ama biz Kırklareli genelinde genel seçimlere göre 26 belediyeden 23’ünda birinciyiz.  Burada bir terslik var. Sıkıntı içimizde” dedi.

Yerel seçimler erkene alınacak

2014 yılının Nisan ayında yapılması  planlanan yerel seçimleri iktidar partisinin  2013 yılının Eylül ayına almak istediğini CHP’nin de buna destek verdiğini vurgulayan Ayaz, yerel seçimlere 1.5 yıl kala çalışmalarımıza şimdiden başlamalıyız” dedi.

Deniz Gezmiş ve arkadaşlarını andı

Toplantı sırasında söz isteyen  CHP  Lüleburgaz eski İlçe Sekreteri Halis  Kocaoğlu,  6 Mayıs 1972 yılında asılan Deniz Gezmiş ve arkadaşlarını anarak “3 fidan Kuva-i  Milliye ruhu ile tam bağımsız Türkiye Cumhuriyeti’ni savundular. Ama Anayasayı değiştirme suçu ile asıldılar.  Kendilerinin saygı  ve özlemle anıyoruz” dedi. Ertan BAYER

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek