NEFES NEFESE OPERASYON
Yeni Vergi Dairesi Müdürü göreve başladı
CHP, 101 YAŞINDA
Zabıta Teşkilatı 198 yaşında
Bu haber 05 Nisan 2024, Cuma 09:10 tarihinde eklendi. 2200 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Recep Çotuk’dan seçim sonrası açıklama ve teşekkür

AK Parti Lüleburgaz 1. Sıra İl Genel Meclis Üyesi Adayı olan ve İl Genel Meclis Üyesi seçilen Recep Çotuk, seçildikten sonra bir açıklama yaparak teşekkür etti.
Recep Çotuk’dan seçim sonrası açıklama ve teşekkür  

Recep Çotuk yaptığı açıklamada şunları söyledi; “Kıymetli Lüleburgazlı Hemşehirlerim,

31 Mart 2024 tarihinde gerçekleşen Mahalli İdareler Seçimleri büyük bir olgunluk ve demokrasi kültürü ile sona ermiş şehrimizde ve ülkemizde halkımız iradesini sandığa yansıtarak 5 yıl boyunca mahalli idarelerde kendisini yönetecek kadroları görev başına getirmiştir.

Egemenliğin kayıtsız şartsız milletin olduğu bir kez daha gün yüzüne çıkmış, hemşehrilerim partimize ve şahsıma verdikleri destek ile de AK Parti’mizi temsilen şahsımı İl Genel Meclis Üyesi olarak seçmişlerdir. Biz bu yola çıkarken bu topraklara ve bu toprakların insanlarına bir vefa borcumuz var dedik ödeme azminde olacağız dedik.

Seçim süreci boyunca gezmediğimiz yerleşim yerimiz elini sıkmadığımız insanımız kalmadı. Gerek şehir merkezimizde gerek beldelerimizde gerek ise köylerimizde halkımız ile buluştuk, dertleştik, hasret giderdik. Projelerimizi ve hedeflerimizi anlattık.  İl Genel Meclis Üyeliğinin tanıdığı hukuki sorumluluk neticesinde maksimum hizmet sağlayacağımızı izah ederek, bir söz verdik ve dedik ki:

‘’Sizleri seçimden seçime değil, her ay, fırsat bulduğumuz her an ziyaret edecek, talep ve önerilerinizi ulaştırabildiğimiz yere kadar ulaştıracağız.’’

Önemle belirtmek istiyorum ki: Sözümüzü tutacağız! Belde ve köylerimizde hemşehrilerimizin tüm talep ve önerilerini, hizmet beklentilerini görevimizin taşıdığı sorumluluk çerçevesinde yerine getirmeye çalışacak, devlet kurumlarımız ile entegre bir şekilde halkımızın bize verdiği sorumluluğun gereğini yerine getirmeye çalışacağız.

Değerli Lüleburgazlı Hemşehrilerim,

Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ve AK Parti’miz milletin sandıkta verdiği mesajı gayet iyi bir şekilde anlayıp analiz edecek siyasi tecrübe ve birikime sahiptir. Sandıktan çıkan her sonuç milletimizin takdiridir ve buna saygımız sonsuzdur.

Bu itibar ile:

Gerçekleşen seçimler sonucu göreve gelen şehrimiz, beldemiz ve köylerimizde ki, Belediye Başkanı, Belediye Meclis Üyeleri, İl Genel Meclis Üyeleri ve Muhtarlarımıza görevlerinde başarılar diliyorum. Seçim süreci boyunca muazzam gayret ve çalışmaları ile müthiş bir emek sarf eden, Belediye Başkan Adayımız Sayın Murat Mahir Altan, İlçe Başkanımız Sayın Abdussamed Kayalı, İl Başkanımız Sayın Yunus Ercan Dağtaş ve Milletvekilimiz Sayın Ahmet Gökhan Sarıçam’a en kendi adıma en kalbi duygular ile şükranlarımı sunuyorum. Seçim süreci boyunca bizleri yalnız bırakmayan teşkilatımızın vefakar mensuplarına, Kadın kollarımıza, Gençlik Kollarımıza ve Yönetim Kurulu Üyelerimize teşekkürlerimi iletiyorum.

Partime ve Şahsıma destek vererek beni bu göreve layık gören hemşehrilerimin her birine, oy veren vermeyen  Lüleburgaz ailesine mensup her bireye en samimi duygularım ile teşekkürlerimi bir borç biliyor, her şart altında hemşehrilerimin hizmetinde olacağımın altını bir kez daha çiziyorum.

Özellikle bu yorucu süreçte şahsımı her daim destekleyen ve desteği ile şahsıma moral ve güç veren kıymetli eşim Bahar Çotuk Hanım ve çok değerli aileme ayrıca teşekkür ediyorum.

Durmak yok yola Devam!”

Ertan BAYER

 

 

 

 

 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek