Lüleburgaz Devlet Hastanesi’nden prostat MR’ı görüntülemesi başladı
Pehlivanköy Kaymakamı’ndan Kırklareli Valisi’ne veda ziyareti
Kırklareli’nde korkutan yangın
8 KASIM PARKI’NIN TEL ÇİTLERİ ÇALINDI
Bu haber 06 Nisan 2024, Cumartesi 09:41 tarihinde eklendi. 249 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

TEMA, 4 NİSAN SOKAK HAYVANLARI GÜNÜNÜ KUTLADI

TEMA Vakfı Lüleburgaz Yeni Mahalle Sorumluluğu Dünya Sokak Hayvanları Gününü kutladı.
TEMA, 4 NİSAN SOKAK HAYVANLARI GÜNÜNÜ KUTLADI  

Her yıl 4 Nisan, tüm dünyada yaşamlarını oldukça zor koşullar altında geçirmeye çalışan sokak hayvanlarının durumuna dikkat çekmek ve farkındalık oluşturmak amacıyla“Dünya Sokak Hayvanları Günü”olarak kutlanıyor.

 TEMA Vakfı Lüleburgaz Yeni Mahalle Sorumluluğu ekibi, bu anlamlı günde 4 gönüllüsü ile Durak Mahallesi'nde bulunan  Lüleburgaz Belediyesi Hayvan Bakım Evi ' ni ziyaret ederek sokak hayvanlarına mama desteğinde bulunmuştur.

TEMA Vakfı Lüleburgaz Yeni Mahalle Sorumlusu Sibel Kocaman; “Pet Shop yerine satın alma, sahiplen" dedi.

'Gayet temiz ve bakımlı olması bizi mutlu etti. Hepsinin tek derdi sevilmek. Her gün 13.30-15.00 arası ziyarete açık. Almasanız da gidin sevin." diyen  Sibel Kocaman  barınak ziyareti sonrası Durak Mahallesi'nde bulunan Toprak Dede Hayrettin Karaca Parkını da ziyaret etti.

 Sibel Kocaman  "Çocuklar oynuyorlardı mutlu olduk. Ancak parkın bazı spor ve oyun araçları kırılmıştı. Lüleburgaz Belediyesini parkımızla ilgilenmesini rica ediyoruz." Diyerek açıklamasını tamamladı.

Ertan BAYER

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek