NEFES NEFESE OPERASYON
Yeni Vergi Dairesi Müdürü göreve başladı
CHP, 101 YAŞINDA
Zabıta Teşkilatı 198 yaşında
Bu haber 15 Nisan 2024, Pazartesi 09:22 tarihinde eklendi. 2451 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Serhat Paksoy, seçimlere renk kattı

31 Mart 2024 Pazar günü yapılan Mahalli İdareler Seçimlerine Lüleburgaz’da yaşayan ODTÜ Makine Mühendisi Serhat Özer Paksoy da DEVA Partisi’nin Lüleburgaz Belediye Başkan Adayı olarak girmişti.
Serhat Paksoy, seçimlere renk kattı  

Seçimlerde kaykayı ve köpeği minnoşla epey ilgi toplayan Serhat Ö. Paksoy, yürüttüğü renkli seçim çalışması ile Fox olarak da bilinen NOW TV Haberlerinde de Lüleburgaz’ın ismini duyurmuştu.

Serhat Ö. Paksoy seçim sonrası yaptığı açıklamada ile Lüleburgaz halkına teşekkür etti

Serhat Ö. Paksoy’un açıklaması şöyle; “1 Şubat 2024 perşembe gününden 31 Mart 2024 pazar günü yapılan yerel seçimlere kadar çok yoğun bir süreç yaşadım.

Öncelikle Belediye Başkanlığı’na beni uygun gören Genel Başkanımız Sayın Ali Babacan nezdinde Deva Partisi’ne, desteğini sürekli hissettiğim aileme, Deva Partisi’ne katılmama vesile olan ve sürekli fikir alışverişinde bulunduğumuz Kırklareli Belediye Başkan Adayı Rıfat Haleva’ya, işverinim Mavi Ay OSGB Sahibi Sinan Yıldırım’a, il başkanımız Halil Can’a, sosyal medya ve evraklar olmak birçok konuda destek veren il genel meclisi üyesi adayımız Mahir Bahadır’a, danışmanım İsmail Erdem’e, değerli insan Berkay Karagöbek’e, basın mensubu Ertan Bayer’e, tasarım ve basım konularını yapan Baki Keyik’e, Sokullu Berberi çalışanları Bülent Çirin, Levent Çirin ve Fikri Taşkan’a, Şirin Berberi çalışanı Umut Çirin ve Mümincan Çirin’e, Park Et lokantası çalışanlarına, işbirlikleri için G’ıybet ve Mona Güzellik Merkezi’ne, ismini sayamadığım tüm dostlarıma ve meclis üyesi adaylarımıza, zorlu şartlarda görevini yapan basın mensuplarına, yaptığımız ziyaretlerde bize ilgi ve alaka gösteren Lüleburgaz halkına, bize oy verip inanlara, oy kullanan tüm seçmenlere ve seçim süresince sürekli yanımda olan sadık dostum Minnoş’a sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum.”

Ertan BAYER

 


Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek