NEFES NEFESE OPERASYON
Yeni Vergi Dairesi Müdürü göreve başladı
CHP, 101 YAŞINDA
Zabıta Teşkilatı 198 yaşında
Bu haber 15 Nisan 2024, Pazartesi 09:23 tarihinde eklendi. 2662 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Uğurcan Karaoğlu 15 partiyi geçti

31 Mart 2024 Pazar günü yapılan Mahalle İdareler Seçimlerinde Lüleburgazlı Gazeteci Uğurcan Karaoğlu da Bağımsız Lüleburgaz İl Genel Meclisi Üyesi adayı oldu.
Uğurcan Karaoğlu 15 partiyi geçti  

Seçimde 2 bin 773 oy alan Uğurcan Karaoğlu,  İl Genel Meclisi’nde seçimlere katılan 15 partiyi geçti.

Uğurcan Karaoğlu seçimde aldığı 2 bin 773 oyla; seçimde 305 oy alan Sol Parti’yi, 182 oy alan Büyük Birlik Partisi’ni,  386 oy alan Memleket Partisi’ni, bin 229 oy alan DSP’yi, 756 oy alan Yeniden Refah Partisi’ni 731 oy alan Halkların Eşitlik ve Demokrasi Partisi’ni, bin 974 oy alan Zafer Partisi’ni, bin 330 oy alan Bağımsız Türkiye Partisi’ni, 153 oy alan Emek Partisi’ni, 58 oy alan Hür Dava Partisi’ni, 228 oy alan Demokrat Parti’yi, 110 oy alan Millet Partisi’ni,  746 oy alan TİP’i,  24 oy alan DEVA Partisi’ni, 300 oy alan Saadet Partisi’ni,  92 oy alan Vatan Partisi’ni geçmiş oldu.

Uğurcan Karaoğlu’nu sadece 4 bin 266 oy alan İTİ Parti, 6 bin 15 oy alan MHP, 21 bin 286 oy alan AK Parti ve 53 bin 627 oy alan CHP geçti.

Uğurcan Karaoğlu bu sonuçlar da tarihe geçti.

Gazeteci Uğurcan Karaoğlu sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada; “Değerli Hemşehrilerim,

31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri'nde göstermiş olduğunuz destek ve güven için sizlere minnettarım. Aldığımız yaklaşık 3 bin oy, benim için büyük bir onur ve gurur kaynağı oldu. Siyaset sahnesine ilk adımımı attığım bu yolculukta, 29 yaşında genç biri ve bağımsız bir aday olarak bu yola çıkmak cesaret gerektiriyordu ve sizlerin güçlü desteğiyle bu cesareti buldum.

Seçilememiş olmamızın yanı sıra, birçok siyasi partiyi ve köklü partileri geride bırakmış olmak, gösterdiğimiz çabanın değerini bir kez daha gösteriyor.

Bu vesileyle, benimle birlikte yürüyen herkese içtenlikle teşekkür etmek istiyorum. Arkamızda siyasi parti ve maddi güç olmadan siyasi partiler gibi çalışarak, mücadele verdiğimiz arkadaşlarıma, kardeşlerime, büyüklerime teşekkür ediyorum.

Siyasetteki ilk adımımızı birlikte attık ve bundan sonra da birlikte ilerleyeceğiz. Yolumuzdaki bu destek ve dayanışma, bizim en büyük gücümüz olmaya devam edecek. Hep birlikte, Lüleburgaz'ımızı daha güzel yarınlara taşımak için çalışmaya devam edeceğiz.

Saygılarımla,” dedi.

Ertan BAYER

 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek