Lüleburgaz Belediyesi’nde sürgün zamanı
AK Parti’den bakanlığa çıkarma
Leyla Keskinkaya hayatını kaybetti
 Babaeski’de bariyere çarpan otomobilin sürücüsü öldü
Bu haber 23 Nisan 2024, Salı 09:33 tarihinde eklendi. 314 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Onuncu Köyün Kalemleri etkinliği coşkuyla gerçekleşti

Cumartesi günü Pusulam Kitap Evi’nde gerçekleşen etkinlikte Onuncu Köyün Kalemleri Şair ve Yazarları bir araya geldiler.
Onuncu Köyün Kalemleri etkinliği coşkuyla gerçekleşti  

Etkinlikte kitaplar imzalandı, çocuklara masallar okundu, hem yetişkinler hem çocuklar edebiyat dolu bir gün geçirme fırsatı buldu.

Yazarlar okuyucuları ile çay eşliğinde sohbet ederken çocuklar da masallar arasında bir serüvene çıktı.

Canlı müzik eşliğinde yoğun katılım ile gerçekleşen “Hem Büyüklere Hem Küçüklere Masal Okuma Buluşması” etkinliği 14.00’dan 18.00’a kadar devam etti.

Kitap Evi Sahibi Melis Güreşçi etkinlik hakkında; “Bu Pusulam Kitap Evi’nin ilk etkinliği oldu. Bundan sonra da etkinliklerimiz sürekli devam edecek. Yazarlarımıza, kurumlara, sanatçılara vb. herkese bu tarz etkinlikler için işletmemizin kapıları sonuna kadar açık. İlk etkinliğimiz olmasına rağmen yoğun bir katılım gerçekleşmesi beni oldukça mutlu etti. Yetişkinlerin ve çocukların yüzünde tebessüm oluşmasında payımız olması harika bir duygu. Nice güzel etkinliklerde buluşmak üzere. Kitapla kalın.” dedi.

Barış Can KORKMAZ

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek