Lüleburgaz Belediyesi’nde sürgün zamanı
AK Parti’den bakanlığa çıkarma
Leyla Keskinkaya hayatını kaybetti
 Babaeski’de bariyere çarpan otomobilin sürücüsü öldü
Bu haber 23 Nisan 2024, Salı 09:34 tarihinde eklendi. 222 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Selami Tezcan’dan basın açıklaması

DİSK Emekli Sen Trakya Bölge Temsilcisi Selami Tezcan gazetemize yaptığı açıklamada; Lüleburgaz Fahri Karagöz’ün Genel Merkez’i hiçe sayan ekiple birlikte hareket ettiğini belirterek yaptığı çalışmaları faaliyetleri DİSK Emekli Sen Lüleburgaz Şubesi adında değil kendi adına yaptığını söyledi.
Selami Tezcan’dan basın açıklaması  

DİSK Emekli Sen Trakya Bölge Temsilcisi Selami Tezcan yaptığı açıklamada şunları söyledi; “Erdinç Aslan, Fevzi Kirlibal, Metin Çalışkan ve destekçileri 21 Ağustos 2022 yılında yapılan Genel Merkez Genel Kurulu'nda seçimi kaybettikten sonra, Disk Emekli-sen taban inisiyatifi adını verdikleri paralel bir yapı oluşturdular. Bunların irtibatlı olduğu başlarındaki Erdinç Aslan sendikayı ve etrafındaki insanları kendi hırs ve amaçları doğrultusunda kullanan ikbal avcısı bir hizip başıdır. Kongrede birlikte hareket ettikleri Lüleburgaz'dan Fahri Karagöz, Edirne'den Sait Dayıoğlu , Havsa’dan Fedayi Işık ve etkileşimde bulundukları bir kaç  farklı şehirden şube başkanı ve yöneticisi ile birlikte hareket ederek Genel Merkez MYK üyelerinin kararlarını tanımama, genel merkez tarafından görevlendirilen bölge temsilcisini tanımama, çeşitli sosyal medya hesaplarından hakaret, hatta küfür, aşağılayıcı paylaşımları nedeniyle Genel Merkez Disiplin Kurulu  kararlarıyla kesin ihraçları ilk genel kurulda oylanmak üzere üyelikleri sonlandırıldı. Ancak genel merkez tarafından gönderilen tebligatları kabul etmeyip, ihraç edildiklerini üyelerden gizlemeleri ve  gelişen olaylar konusunda üyeleri bilgilendirmemeleri nedeniyle kamuoyunun bunlardan haberi olmadı. Sendika sayesinde elde ettikleri toplum nezdindeki ayrıcalıklı statüyü kaybetme endişesiyle bu durumu siyasi partiler, belediye başkanı vs. resmi kurumlardan ve STK 'lardan gizlediler. Ta ki birileri çıkıp, "kral çıplak" diyene kadar. Fakat bu arada sendikadan ihraç edildikleri halde, DİSK'in ve EMEKLİ-SEN 'in adını kullanarak, aidat, bağış toplama, paralı etkinlik düzenleme, resmi kurumlardan yer temin etme, şaraplı danslı balo düzenleme, 8 Mart'ta içkili kokteyl düzenleme gibi faaliyetleri, Disk ve Emekli-sen ilke ve amaçlarıyla ters düşen faaliyetleri ve ihraçlarından dolayı gecikmeli de olsa,  gerekli şartlar yerine getirildikten sonra müdahale edilmek zorunda kalındı. Şu an üyelikten ihraç edildikleri halde üyelere ve kurumlara hala kendilerini DİSK'in  yöneticisi olarak tanıtma çabasındaki bu şahıslar, DİSK'İN ve EMEKLİ-SEN 'in tüzük ve ilkelerine ihanet etmiş, hiç bir resmi kurumda kaydı bulunmayan sahte ve korsan yöneticilerdir.

Trakya Bölgesinde Tırnak içinde taban insiyatifi hizbi denilen Karanlık güçlere karşı Sendikamızın üyesinden Temsilcisine , Şube Başkanına, Şube Yönetim kurulu üyeleri ve Bölge Temsilciliğimize kadar herkes Siyasi, İdeolojik ve Örgütsel mücadeleye hazırdır. Bölge  Sendika örgütümüz Günebakanların Güneşe dönmesi gibi Aydınlık günlere yürümek gibi karanlık yüzleri tarihin çöplüğüne gönderme iradesine sahiptir. “

Ertan BAYER

 

 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek