Lüleburgaz Devlet Hastanesi’nden prostat MR’ı görüntülemesi başladı
Pehlivanköy Kaymakamı’ndan Kırklareli Valisi’ne veda ziyareti
Kırklareli’nde korkutan yangın
8 KASIM PARKI’NIN TEL ÇİTLERİ ÇALINDI
Bu haber 11 Mayıs 2024, Cumartesi 09:11 tarihinde eklendi. 1110 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

G7 Spor Kulübü: Türkiye Şampiyonası İçin Heyecan Dorukta!

Lüleburgaz'ın hentbol sahnesinde parlayan G7 Spor Kulübü, Kırklareli İl finalinde elde ettiği zaferle adını Türkiye Şampiyonası'na yazdırdı. Başkan ve Antrenör Göksu Teksöz Erdem, kulübün başarısını ve gelecek hedeflerini paylaştı.
G7 Spor Kulübü: Türkiye Şampiyonası İçin Heyecan Dorukta!  

Soru: Başkan Erdem, öncelikle tebrikler! Kırklareli İl finalindeki zaferinizden bahseder misiniz?

Erdem: Teşekkür ederim. Gerçekten de harika bir galibiyet aldık. Takımımız, çok çalışarak ve birlikte mücadele ederek Kırklareli GSK'yı mağlup ederek İl şampiyonu olmayı başardı. Bu zafer, bize Türkiye Şampiyonası için büyük bir motivasyon sağladı.

Soru: Türkiye Şampiyonası'na hazırlıklarınız nasıl gidiyor?

Erdem: Hazırlıklarımız gayet iyi gidiyor. Takımımızın fiziksel ve zihinsel olarak en iyi seviyede olması için yoğun bir antrenman programı uyguluyoruz. Ayrıca taktiksel olarak da kendimizi geliştiriyoruz. Amacımız, Türkiye Şampiyonası'nda da aynı başarıyı göstermek ve kupayı Lüleburgaz'a getirmek. 

Soru: Turnuvaya katılım için destek çağrınız var mı?

Erdem: Elbette. Amatör spor kulüpleri olarak, maddi sıkıntılarla karşı karşıyayız. Türkiye Şampiyonası gibi önemli bir organizasyona katılmak için ekonomik desteğe ihtiyacımız var. Lüleburgaz'ın iş dünyası ve sporseverleri, bize bu süreçte destek olabilirler. Bu destek, sadece kulübümüzü değil, aynı zamanda şehrimizi de temsil etme fırsatı bulacak olan genç sporcularımızı motive edecektir.

Yaren SEZEN

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek