NEFES NEFESE OPERASYON
Yeni Vergi Dairesi Müdürü göreve başladı
CHP, 101 YAŞINDA
Zabıta Teşkilatı 198 yaşında
Bu haber 17 Mayıs 2024, Cuma 08:58 tarihinde eklendi. 1996 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Recep Çotuk’tan gazetemize açıklama

AK Parti Lüleburgaz İl Genel Meclis Üyesi Recep Çotuk, gazetemize açıklamada bulundu.
Recep Çotuk’tan gazetemize açıklama  

 

 

Kendisinin aleyhine çıkan açıklama ve tehditlerden dolayı bu açıklamanın zorunlu olduğunu beliren AK Parti Lüleburgaz İl Genel Meclis Üyesi Recep Çotuk’un açıklaması şöyle; “Kıymetli Lüleburgazlı Hemşehrilerim, Bazı basın yayın organlarımızda yer alan CHP Lüleburgaz İl Genel Meclis Üyesi Sayın Yeşim Girgin Hanımefendinin siyasi etik dışı, mesnetsiz, tehdit ve hakaret ile çevrelenmiş açıklamalarına binaen bu açıklamayı yapma zorunluluğum doğmuştur.

Açıkçası bu açıklamaları görünce şaşırdık ve üzüldük. Partisinin diğer İl Genel Meclis Üyelerinin aksine Saygıdeğer Hanımefendi şahsıma ve partime saldırmayı bir marifet olarak görmüştür ki birkaç alkış daha fazla alabilmek için şahsımı, muhtarlarımızı dolayısı ile köylerimizde ki 17.000 insanımızı fütursuzca tehdit edebilme garabetine düşmüştür. Genel siyasette ki yumuşama girişimlerinin aksine, Saygıdeğer Hanımefendi tehdit diline sarılmış, en başta kendi parti politikasına ve Genel Başkanına muhalefet etmiştir.

 Herkesin bilmesi gerekmektedir ki: Halkımızın oyları ile seçilmiş Recep Çotuk bir yere hizmet götürecek iken bunu Sayın Yeşim Girgin’e soracak değildir! Bunu sorgulamaya hiç kimsenin kalibresi yetmeyeceği gibi, haddi de bulunmamaktadır!

Seçilmemin akabinde 31 Köyümüzün hepsini gezerek bütün eksikleri teker teker not ettik. 31 Muhtarımız ile de yüz yüze görüştük ve acil ihtiyaçlar noktasında İl Özel İdare ekiplerimiz ile koordine olduk ve hali hazırda da bu acil ihtiyaçların giderilmesi için yoğun çaba sarf ediyoruz. Tarih ve muhtarlarımız şahittir ki; hangi köyden partime ve şahsıma ne kadar oy çıkmış bakmadım! Muhtarlarımızın hangi siyasi görüşü savunduğu umurumda bile olmadı! Ben göçmen bir ailenin evladı olarak bize sahip çıkan bu toprakların insanlarına hizmeti bir vefa borcu bildim.  Geldiğimiz bu süreçte  ‘’ tüm muhtarlarımıza söylüyorum hizmet biz onay verirsek gelir’’ diyerek sayısal çoğunluk siyasi zorbalığın  aparatı yapılmış, seçilmiş muhtarlarımız ve köylülerimiz alenen hizmete onay verilmemek ile tehdit edilmiştir.

Saygıdeğer Hanımefendi,

Millete hizmette sayısal üstünlüğü hizmete barikat şeklinde kullanmanız, bunu alenen tehdit etmek sureti ile dile getirmeniz şahsımıza olan nefretinizin yansıması olmak bir yana partiniz içi güç devşirme siyasetinin bir parçası olabilir. Bu da bizi zerre ilgilendirmez.  Lakin ne olursa olsun PR namına köylülerimizi tehdit etmenizi ve üst perdeden konuşmanızı kabul edemeyiz ve buna müsaade de etmeyiz!

Madem uzun dönemdir çoğunluk sizlerde geliniz, köylerimizi beraber gezelim.  Geliniz, muhtarlarımızın dertlerini beraber dinleyelim. Geliniz, acil ihtiyaç ve sıkıntılara hep birlikte çözümler arayalım.  Geliniz, köylerimizin ve köylülerimizin dertlerine çözümde ortak noktada hareket edelim.  Siz bize geldiniz biz size hayır mı dedik? Bizim mesele hizmet olunca tüm siyasi ayrılıkları nasıl bertaraf ettiğimizi anlamak isterseniz beraber görev yaptığınız İl Genel Meclis Üyelerinize sormanız yeterli olacaktır, pek tabi onlar ile de konuşabiliyorsanız.

Siz istediğiniz kadar tehdit edin, hakaret edin, bühtanlarda bulunun. Ben her köye bir defa değil onlarca defa gideceğim.  Ve bu tavrınızı da bütün köylerimizde bahse konu gazete küpürü ile kapı kapı gezerek anlatacağım. Kamuoyuna saygı ile duyurulur.”

Haber Merkezi

 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek