NEFES NEFESE OPERASYON
Yeni Vergi Dairesi Müdürü göreve başladı
CHP, 101 YAŞINDA
Zabıta Teşkilatı 198 yaşında
Bu haber 28 Mayıs 2024, Salı 09:43 tarihinde eklendi. 1678 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

EKO OKULLAR PROGRAMI YEŞİL BAYRAK ULUSAL ÖDÜLÜ YILDIZLAR ÇOCUK AKADEMİSİ'NİN...

TEMA Vakfı Lüleburgaz Temsilciliği ile iş birliği kuran Şebnem Savaş, Özlem Savaş ve Elçim Yanıkkol Erdoğmuş öğretmenlerimiz ve Yıldızlar Çocuk Akademisi Ailesi hak kazandı.
EKO OKULLAR PROGRAMI YEŞİL BAYRAK ULUSAL ÖDÜLÜ YILDIZLAR ÇOCUK AKADEMİSİ'NİN...  

Lüleburgaz TEMA’dan yapılan açıklamada; “Eko- Okullar Programı, okullara çevre eğitimi konusunda yol gösterici bir programdır. Bu program dahilinde yaptıkları çalışmalarda ve verdikleri çevre eğitimleriyle üstün başarı sağlamış okullara "Yeşil Bayrak Ödülü" verilir. Okul öncesi ile ilk ve orta okullarda çevre bilinci, çevre yönetimi ve sürdürülebilir kalkınma amaçlanarak 2 yıl boyunca uygulanmaktadır. Uluslararası düzeyde tanınan ve saygınlığı olan Yeşil Bayrak ödülünü 2 yıl boyunca yürütmekte olan, TEMA Vakfı Lüleburgaz Temsilciliği ile iş birliği kuran  Şebnem Savaş, Özlem Savaş ve Elçim Yanıkkol Erdoğmuş öğretmenlerimiz ve Yıldızlar Çocuk Akademisi Ailesi hak kazandı.

25 Mayıs tarihinde Ankara Büyükşehir Belediyesi Gençlik Parkı Kültür Merkezinde düzenlenen ödül töreninde Yeşil Bayrağı Doç. Dr. Abdülkadir Ateş ( Türkiye Çevre Eğitim  Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı ve Turizim Eski Başkanı)

Sedat Abdülhekimoğulları ( Milli Eğitim Bakanlığı, Araştırma Geliştirme ve Projeler Daire Başkanı) tarafından teslim aldı.” Denildi.

Ertan BAYER

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek