NEFES NEFESE OPERASYON
Yeni Vergi Dairesi Müdürü göreve başladı
CHP, 101 YAŞINDA
Zabıta Teşkilatı 198 yaşında
Bu haber 28 Mayıs 2024, Salı 09:45 tarihinde eklendi. 1227 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Şiirler Kuzey Alaz için okundu

Onuncu Köyün Kalemleri ekibinin yazarları ve Pusulam Kitabevi işbirliği ile SMA hastası Kuzey Alaz Ümit için şiir gecesi etkinliği düzenlendi.
Şiirler Kuzey Alaz için okundu  

Cumartesi akşamı düzenlenen etkinlikte şair ve yazarların yanı sıra katılımcılar da istedikleri şiirleri seslendirdi.

Gerek kendi şiirleri gerek tanınmış şairlerin şiirlerini seslendiren katılımcılar Kuzey Alaz’a umut olmak için bir aradaydı.

Onuncu Köyün Kalemleri yazar ve şairleri geceye özel kitap bağışında bulundu ve kitap gelirleri Kuzey Alaz’ın kumbarasına gitti.

Henüz satılmamış olan kitaplar da Pusulam Kitabevi raflarında sahiplerini beklemek üzere yerlerini aldı. Kitapların geliri Kuzey’e gitmeye devam edecek.

Onuncu Köyün Kalemleri yaptığı açıklamada etkinliğe ilgi gösteren herkese teşekkürlerini sunarak; “Bu anlamlı akşamda bizi yalnız bırakmayan herkese teşekkür ederiz. Kuzey Alaz kardeşimizin şifa bulması için bir damla da biz serpebildiysek ne mutlu.

Geceye katılamayan fakat sonrasında bizlere ulaşarak destek olmak istediğini söyleyen insanlar oldu. Direk bize ulaşan kişilere zaten bilgi veriyoruz. Böyle düşünen arkadaşlar Kuzey Alaz’ın resmi hesaplarına bağışta bulunabilirler veya Pusulam Kitabevi’nde Kuzey için bıraktığımız kitapları satın alarak kumbaraya gitmesini sağlayabilirler.  Kuzey’in detaylı bilgilerine @kuzeyalazumit.sma adlı instagram hesabından erişim sağlayabilirler.” denildi.

Barış Can KORKMAZ

 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek