Lüleburgaz Devlet Hastanesi’nden prostat MR’ı görüntülemesi başladı
Pehlivanköy Kaymakamı’ndan Kırklareli Valisi’ne veda ziyareti
Kırklareli’nde korkutan yangın
8 KASIM PARKI’NIN TEL ÇİTLERİ ÇALINDI
Bu haber 31 Mayıs 2024, Cuma 10:09 tarihinde eklendi. 665 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

LÜLEBURGAZ’DA OTEL KURŞUNLANDI

Lüleburgaz’da dün gündüz saat 12.05’te Otel Kurşunlandı.
 LÜLEBURGAZ’DA  OTEL KURŞUNLANDI  

Edinilen bilgiye göre Özerler Mahallesi Turgutbey Caddesi üzerinde bulunan  ve bir süre önce faaliyeti sonlandırılan otel kimliği belirsiz iki kişi tarafından kurşunlandı.

Görgü tanıkları otel kurşunlayan motosikletli iki kişinin iki kez Zübeyda Hanım Parkı’ndan Turgutbey köyü istikametine doğru geçtiğini, üçüncü geçişte ise maske takıp oteli kurşunladıklarını söyledi.

Lüleburgaz İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı ekipler olay yerinde yaptıkları incelemede 4 el ateş edildiğini ve kurşunların otelin camına mermi çekirdeklerinin de yol ve esnafın dükkanının önüne düştüğünü tespit etti.

Olay yeri inceleme ekipleri bölgede bulunan güvenlik kameralarına bakarak geniş bir inceleme başlattı.

MOTOSİKLETLER  DENETLENSİN

Turgutbey Caddesi’nin araç trafiğine kapalı olduğunu ancak motosikletlerin vızır vızır geçtiğini belirten  cadde esnafı Lüleburgaz’a genelinde geniş çaplı motosiklet denetimi yapılması gerektiğini söyledi.

Motosiklet üzerinde şüpheli kişilerin kendilerine kurye süsü verdiğini ve yayaların güvenliğini hiçe sayarak aşırı hız yaptıklarını da belirten vatandaşlar “Çok şükür bu kurşunlamada can kaybı olmadı” dedi.

Ertan BAYER

 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek