Başkan Gerenli, bayramlaşmada yok
Onlar artık 3. Sınıf oldu
Bugün ve yarın çok sıcak yok
Bayram namazı 06.12’de
Bu haber 14 Haziran 2024, Cuma 09:09 tarihinde eklendi. 171 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Bugün 24 bin 288 öğrenci karne alacak

Lüleburgaz İlçe Milli Eğitim Müdürü Cihan Erdem, 2023-2024 Eğitim ve Öğretim yılının sona ermesi nedeniyle bir mesaj yayınladı.
Bugün 24 bin 288 öğrenci karne alacak  

Lüleburgaz İlçe Milli Eğitim Müdürü Cihan Erdem’in yıl sonu mesajı şöyle; 11 Eylül 2023 tarihinde 24.288 öğrencimizle  133 resmi ve özel okulumuzda  başlayan 2023-2024 Eğitim-Öğretim Yılı, 14 Haziran 2024 itibarıyla sona eriyor. Bir yıl boyunca gösterdikleri gayret ve çalışmalarından dolayı tüm idarecilerimizi, öğretmenlerimizi, öğrencilerimizi ve velilerimizi kutluyorum.

Sevgili Öğrenciler,

Bugün, bir yıl boyunca ortaya koyduğunuz gayretlerin neticesi olan karnelerinize kavuştunuz. Biz de bu sevincinize ortak olmaktan bahtiyar olduk. Hepinizi gözlerinizden öpüyor, güzel bir tatil geçirmenizi temenni ediyorum.

Değerli Meslektaşlarım,

Özverili çalışmalarınızla başarılı bir eğitim öğretim dönemi geçirdik. Geleceğimizin teminatı çocuklarımızın yetişmesinde, ulaştıkları bütün başarılarda, güzelliklerde en büyük pay ve başarı size aittir. Tüm güzel çalışmalarınızdan dolayı sizleri kutluyor, ailenizle sağlıklı mutlu bir tatil dönemi geçirmenizi diliyorum.

Kıymetli Velilerimiz,

Eğitim-öğretimin önemli bir unsuru olarak sizlere de yavrularımız için gösterdiğiniz gayretten ötürü minnettarım. Çocuklarımız ve gençlerimiz en çok ailelerinden alacağı destekle mutlu olurlar. O sebeple aileler, hangi yaşta olursa olsun çocuklarıyla kuracağı kuvvetli iletişim bağlarının karnelerden, alınan notlardan her zaman daha önemli olduğunu unutmamalıdır.

2023- 2024 Eğitim Öğretim Yılını tamamladığımız bugünde, sevgili öğrencilerimizi, değerli meslektaşlarımızı ve saygıdeğer velilerimize selam ediyor, tüm eğitim camiamıza iyi tatiller diliyorum.

Bu vesileyle, başta kahraman şehit ve gazilerimizin babaları olmak üzere, tüm babalarımızın "Babalar Günü" nü kutlarken, eğitim camiamızın Mübarek Kurban Bayramını da tebrik ediyor, sevdikleriyle birlikte geçirebilecekleri güzel bir bayram olmasını temenni ediyorum.”

Ertan BAYER

 

 

 

 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek