Başkan Gerenli, bayramlaşmada yok
Onlar artık 3. Sınıf oldu
Bugün ve yarın çok sıcak yok
Bayram namazı 06.12’de
Bu haber 15 Haziran 2024, Cumartesi 09:07 tarihinde eklendi. 274 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Başkan Gerenli, bayramlaşmada yok

Kurban Bayramı’nın gelmesi nedeniyle Lüleburgaz’da bayramlaşma günü ve saati de belli oldu.
Başkan Gerenli, bayramlaşmada yok  

Lüleburgaz Kaymakamlığı’ndan yapılan açıklamada Lüleburgaz’da bayramlaşma Kırban Bayramı’nın 2. Günü olan 17 Haziran 2024 Pazartesi günü saat 15.00’te Lüleburgaz Yıldızları Sanat Akademisi’nde (LYSA) de yapılacak.

Lüleburgaz Kaymakamlığı’ndan bayramlaşma töreni ile ilgili yapılan açıklamada; “Sayın Lüleburgazlılar ve İlçemizde görev yapan kamu görevlilerimizin, birbirleriyle bayramlaşmalarını sağlamak amacıyla, 17 Haziran 2024 Pazartesi günü Kurban Bayramının 2. günü Lüleburgaz Belediyesi Lüleburgaz Yıldızları Sanat Akademisinde (LYSA)'da 15.0015.30 saatleri arasında Bayramlaşma Programı yapılacaktır.

Kurban Bayramı Bayramlaşma Programı, aşağıda belirtilen program dahilinde gerçekleştirilecek olup, bayramlaşma programına tüm Lüleburgazlılar, Kamu Kurum ve Kuruluşları Amir ve Memurları, Çeşitli Kuruluşlar, Meslek Odaları ve Sivil Toplum Kuruluş Temsilcileri, Mahalli Basın ve Radyolar ile Köy ve Mahalle Muhtarları davetlidir.

Bilgilerini ve gereğini arz ve rica ederim.PROGRAM;  Saat 15.00 15.30

arasında: Lüleburgaz Yıldızları Sanat Akademisinde (LYSA) Halk, Kamu Kurum ve Kuruluş Amir ve Memurları, Çeşitli Kuruluşlar, Meslek Odaları ve Sivil Toplum Kuruluş Temsilcileri, Mahalli Basın ve Radyolar ile Köy ve Mahalle Muhtarları ile bayramlaşma.

PROTOKOLCE ZİYARET EDİLECEK YERLER;

15.45 16.00 arasında: İlçe Emniyet Müdürlüğü, 16.15 16.30 arasında: İlçe Jandarma Komutanlığı 16.45 17.00 arasında: 112 Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonu 17.15 17.45

arasında: Ramazan Yaman Huzurevi Y.B.R.M. Müdürlüğü” denildi.

BAŞKAN GERENLİ BAYRAMLAŞMADA YOK

Öte yandan Lüleburgaz’a  Kurban Bayramı’nın ikinci yapılacak olan Bayramlaşma törenine Lüleburgaz Belediye Başkanı Murat Gerenli’nin katılmayacağı öğrenildi.

Edinilen bilgiye göre dün saat 17.30’dan sonra 11 gün yıllık izne çıkan Murat Gerenli, ailesi ile birlikte Özbekistan’a gidecek. Başkan Gerenli, yurt dışında olduğu için bayramlaşma törenine de katılmayacak.

Bilindiği gibi Lüleburgaz Belediye Başkanı Murat Gerenli, seçildikten sonraki ilk bayramda da bayramlaşma törenine katılmamıştı.

Ertan BAYER

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek