Kırklareli Valisi Ekici, Babaeski'de muhtarlarla bir araya geldi
Yolda yürürken panonun altında kaldı
 Biçerdöverin alev alması sonucu 80 dekarlık buğday ekili alan yandı
BELEDİYEDEN ANAYASA’YA AYKIRI UYGULAMA
Bu haber 21 Haziran 2024, Cuma 09:08 tarihinde eklendi. 905 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Dedeoğlu ailesinin acı günü

Lüleburgaz’ın tanınmış simalarından Merhum Akın Dedeoğlu’nun eşi, Sigortacı Şerife Dedeoğlu (54) hayatını kaybetti.
Dedeoğlu ailesinin acı günü  

Lüleburgaz  eşrafından Merhum Mümin Aksakal ile Zülbiye Aksakal’ın  kızı Alperen Dedeoğlu ve  Nesteren Aslan’ın da  annesi olan Şerife Dedeoğlu, önceki gün Edirne’nin Uzunköprü ilçesine bağlı Kırcasalih beldesi yakınlarında meydana gelen trafik kazasından sonra hayatını kaybetti.

Lüleburgazlı Aktivist Hakan Dedeoğlu’nun amcasının oğlunun eşi olan Şerife Dedeoğlu dün ikindi namazından sonra Lüleburgaz Sokullu Camii’nde kılınan cenaze namazının ardından Lüleburgaz Eski Mezarlık’ta toprağa verildi.

Şerife Dedeoğlu’nun cenazesine yoğun bir katılım oldu. Bilindiği gibi Şerife Dedeoğlu’nun eşi Akın Dedeoğlu da 28 Mart 2024 tarihinde hayatını kaybetmişti.

Hürfikir Gazetesi olarak Merhum’ye Allah’tan rahmet, acılı yakınlarına baş sağlığı diliyoruz.

Ertan BAYER

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek