Kırklareli Valisi Ekici, Babaeski'de muhtarlarla bir araya geldi
Yolda yürürken panonun altında kaldı
 Biçerdöverin alev alması sonucu 80 dekarlık buğday ekili alan yandı
BELEDİYEDEN ANAYASA’YA AYKIRI UYGULAMA
Bu haber 22 Haziran 2024, Cumartesi 09:03 tarihinde eklendi. 276 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Dansçı adayları için yaz okulu başlıyor

Lüleburgaz’da bulunan Danstrakya bünyesinde yaz okulları başlayacağı duyuruldu.
Dansçı adayları için yaz okulu başlıyor  

Daha önce ulusal ve uluslararası dans turnuvalarına resmi olarak katılım sağlayarak pek çok derece elde eden Danstrakya bünyesinde yaz okulu başlıyor.

Mini Çocuk Küçük Takım Türkiye Şampiyonluğu, 15 takımı elemenin ardından Türkiye üçüncülüğü, Küçük Çocuk Büyük Takım Türkiye üçüncülüğü, Küçük Takım yetişkinler Türkiye Şampiyonluğu, Uluslararası Turnuvada 23 çift karşısında final mücadelesi ile ikincilik, Türkiye Hiphop Duo Türkiye ikinciliği, Türkiye yedinciliği, Solo Türkiye altıncılığı,  Solo HipHop Türkiye beşinciliği gibi daha pek çok dereceyi Lüleburgaz’a kazandıran Dans Trakya Bünyesinde Temmuz başında dersler başlamaya başlayacak.

Yaz okulunda gruplar; Mini Kids Class 4-6 yaş, Kids Class 7-9 yaş, Teen Class 10-13 yaş, College Class 14-18 yaş olarak duyuruldu.

Temmuz ayının başıntan itibaren başlayacak eğitimler için Dans Trakya ile iletişime geçilerek detaylı bilgi alınabiliyor.

Barış Can KORKMAZ

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek