Lüleburgaz'da Yeni Bir Tat: Zooffee Coffee Açılıyor!
Lüleburgaz Ziraat Odası’ndan uyarı
Yangın Lüleburgaz’ı korkuttu
Kırklareli Valisi Turan, şehitliği ve şehit ailelerini ziyaret etti
Bu haber 25 Haziran 2024, Salı 09:31 tarihinde eklendi. 2609 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Kuru Metin geldi, Lüleburgaz’ın neşesi geldi

Lüleburgaz’da 1997 yılından 2011 yılına kadar Hadi Gari Bar’ı, 2012 yılından beri de halen Hadi Gari Büfe’yi işleten Kuru Metin lakaplı Metin Özkan, 15 Haziran 2024 Cumartesi günü gece saat 23.59’da kadar çalıştıktan sonra tatile çıkmıştı.
Kuru Metin geldi, Lüleburgaz’ın neşesi geldi  

4 gün Ramazan Bayramı’nda 4 gün de bayramdan sonra dükkanı kapatan Metin Özkan, 24 Haziran 2024 Pazartesi günü sabah 08.00’de iş başı yaptı.

Aynı zamanda Cumhuriyet Halk Partisi’nden (CHP) Lüleburgaz Belediye Meclis Üyesi olan ve göre parti içindeki ön seçimle seçilen Metin Özkan’ın 8 gün Lüleburgaz’da olmaması nedeniyle Lüleburgaz’ın neşesi kaçtı.

Kuru Metin’in dükkanına günde en az 150 kişi uğradığını belirten esnaf arkadaşları “Kuru Metin daha yok mu?” diye soranlara biz cevap vermekten usandık. Adam memur gibi tatil yaptı. Çok şükür Kuru Metin geldi. Lüleburgaz’ın neşesi geldi” dediler.

Ertan BAYER

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek