Koray Başkan’ın acı günü
Trakya'da
Milletvekili Fahri Özkan’dan basın açıklaması
Lüleburgaz Devlet Hastanesi’ne PERİFERİK VASKÜLER GİRİŞİM ALANI yapıldı
Bu haber 25 Haziran 2024, Salı 09:31 tarihinde eklendi. 406 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Lüleburgaz’da “Dog Show” düzenlenecek

Lüleburgaz’da 30 Haziran 2024 Pazar günü Dog Show düzenlenecek.
Lüleburgaz’da “Dog Show” düzenlenecek  

Lüleburgaz Belediyesi ile Belçika Malinois Irk Derneği tarafından düzenlenecek olan etkinlikle ilgili gazetemize açıklamada buluna Dernek Başkanı Ahmet Arısoy etkinliği tüm hayvan severleri davet etti.

Etkinlik hakkında bilgi veren Belçika Malinois Irk Derneği Başkanı Ahmet Arısoy; “30 Haziran 2024 Pazar günü Lüleburgaz Kent Ormanı’nda Lüleburgaz Belediyesi’nin katkıları ile gerçekleştireceğimiz ‘Dog Show ve Irk Değerlendirme, Köpekli Frizbi ve Agility” yarışmasına tüm hayvan severleri bekliyoruz.  Gösterilerin yanı sıra sokak hayvanları ile ilgili yeni çıkacak olan yasa için de farkındalık etkinliği yapılacaktır.  Tüm hayvan severleri ‘Ben sev’, ‘Benimle oyna’, ‘Beni de Allah yarattı’, ‘Uyutma beni’, ‘Ben sizlere emanetim’, ‘Duy beni’, ‘Sizinle mutluyum’ gibi yazılı pankartlarla farkındalık yaratmaya bekliyoruz. Tüm Trakya’yı köpekleri ile birlikte yarışmamıza bekliyoruz.  Yarışmaya katılım sağlayarak kupa, madalya ve diğer, hediyelerden kazanabilirsiniz.  Frizbi yarışmasına katılım sağlayıp güzel bir aile etkinliği gerçekleştirebilirsiniz. Bu güzel etkinliğimizde Show amaçlı gösteriler olacaktır. Keyifli bir Pazar gününde güzel etkinlikler, farkındalıklar ve yani anılar için herkesi bekliyoruz” dedi.

Ertan BAYER

 

 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek