Lüleburgaz'da Yeni Bir Tat: Zooffee Coffee Açılıyor!
Lüleburgaz Ziraat Odası’ndan uyarı
Yangın Lüleburgaz’ı korkuttu
Kırklareli Valisi Turan, şehitliği ve şehit ailelerini ziyaret etti
Bu haber 25 Haziran 2024, Salı 09:32 tarihinde eklendi. 491 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Yediler, içtiler, bıraktılar

Lüleburgaz’da bağlı Evrensekiz beldesinde bulunan Evrensekiz Barajı Piknik alanına önceki gün giden piknikçiler, yediler, içtiler öylece bıraktılar.
Yediler, içtiler, bıraktılar  

Saat 18.00 gibi piknik alanını gezen Evrensekiz Belediye Başkanı Birol Özbay, “Bu nasıl görgüsüzlüktür arkadaş. Bugün buraya gelenler (önceki gün)  yemişler,  içmişler çöplerini toplamadan gitmişler. Trakya ne zaman böyle oldu? Bunlar evlerinde de mi böyle yapıyorlar. Ayıptır yazıktır.” Sözleri ile isyan etti.

Evrensekiz Barajı Piknik alanına daha çok Lüleburgaz, Çorlu gibi yerlerden piknikçilerin geldiğini de belirten Evrensekiz Belediye Başkanı Birol Özbay; “Pikniğe gelirken bir büyük siyah çöp poşeti olmak bu kadar mı zor. Bıraktığın çöpleri çöp torbasına toplayıp bunları çöp konteynerinin içine ya da yanına bırakmak bu kadar mı zor? Biz Evrensekiz halkı olarak Trakya’nın her hafta kirlettiği Evrensekiz Barajı’nı temizlemekten yorulduk, bıktır artık. Buradan pikniğe gelenlere sesleniyorum, azıcık insan olun, medeni olun piknik yaptıktan sonra çöplerinizi toplayın öyle gidin” diyerek konuşmasını noktaladı.

Bilindiği gibi Lüleburgaz’da bağlı Evrensekiz göletinde Merhum Belediye Başkanı Halim Birol, tarafından Evrensekiz barajının etrafına 2004 yılında ağaç dikilmişti. Aradan geçen süre içerisinde de bu ağaçlar büyüdü, güzel bir piknik alanı oldu.

Ancak son iki yıldan beri buraya gelenlerin çöplerini toplamadan gitmesi dikkat çekmeye başladı.

Ertan BAYER

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek