Koray Başkan’ın acı günü
Trakya'da
Milletvekili Fahri Özkan’dan basın açıklaması
Lüleburgaz Devlet Hastanesi’ne PERİFERİK VASKÜLER GİRİŞİM ALANI yapıldı
Bu haber 27 Haziran 2024, Perşembe 09:46 tarihinde eklendi. 214 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

BAŞKAN ÖZAY BALCI GÜVEN TAZELEDİ.

Türkiye Futbol Antrenörler Derneği (TÜFAD) Kırklareli Şubesi, 6.Olağan Genel Kurul Toplantısını gerçekleştirdi.
BAŞKAN ÖZAY BALCI GÜVEN TAZELEDİ.  

 

 

Tek liste ile seçime gidilen Genel Kurulda, Mevcut Başkan Özay Balcı, Üyeler nezdinde yeniden Başkan seçilerek, güven sağladı.

 

Kırklareli Atatürk Kültür Merkezi Konferans Salonunda gerçekleşen Genel Kurul, Hazirun cedvelinde yeterli Üyenin katılımı ile saygı duruşu ve ardından milli marşımız İstiklal marşımızın okunması ile başladı.

 

Genel Kurulda Divan Başkanlığına Önder Köse, Yardımcılıklara ise Doğan Çapraz ve Yunus Ekren seçildiler.

 

Gündem gereği açılış konuşmasını yapan mevcut Başkan Özay Balcı, "Bugüne kadar, ASKF, Kırklareli İl Futbol Tertip Komitesi ve Kırklareli İl Hakem Kurulu ile uyum içerisinde çalıştık. Bundan sonrada ayni şekilde devam edecektir. Genel Kurulumuza Katılım gösteren tüm üyelerimize, şahsım ve Yönetim Kurulu arkadaşlarım adına teşekkür eder, Saygılarımızı sunarız." dedi.

 

Daha sonra ise konuşmalarını yapmak üzere kürsüye ASKF Kırklareli Genel Başkanı Hasan Başdemir geldi.

 

Başdemir, konuşmasında şunları söyledi; "Bugüne kadar, İlimiz fair play ruhundan hiç ödün vermeden, Ülkemize faydalı, düzgün karakterli gençler yetiştirmeye çalışan değerli futbol emekçileri, yaptığımız bu çalışmaların çok zahmetli olduğunu biliyor ve yaşıyorum. Günden güne daha da zorlaşan şartlara, maddi zorluklara rağmen yılmadan devam etmemiz gerekiyor. Bu iş gönül işidir, sizleri ne kadar tebrik etsem azdır. Yolunuz açık olsun, hepinize kolaylıklar diliyor ve Genel Kurulun hayırlı olmasını temenni ediyorum. Saygılarımla..."

Yapılan konuşmaların ardından, Faaliyet Raporu, Gelir Gider Hesapları, TÜFAD Kırklareli Şube Başkan Yardımcısı Adem Onay tarafından, Denetleme Kurulu Raporu ise Denetleme Kurulu Başkanı Kemal Uçan tarafından yapılarak, oy birliği ile kabul edildi.

Tek listenin olduğu Genel Kurulda, açık oylamaya gidildi.

Yapılan Seçim Sonucunda;

Asil Üyeliklere;Özay Balcı, Hamdi Cengiz, Ufuk Böker, Akın Akıncıoğlu, Adem Onay, Aydemir Öztürk, Günay Benice, Doğan Tufan, Abdullah Çelik, Mustafa Nizamoğulları, Seyfullah Konyalı, Zahid Açıkgöz, Önder Sezer, Abdurrahman Alptekin Baştürk, Yücel Derici, seçilmişdi.

Ertan BAYER

 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek