İstanbul Caddesi, ralli caddesi mi?
Nil Aktaş, Avrupa Şampiyonu oldu
İğneada'daki 6 kişinin öldüğü selde yıkılan tesiste keşif yapıldı
Demir Ali Tabak, LGS’de Türkiye 1. Si oldu
Bu haber 29 Haziran 2024, Cumartesi 09:03 tarihinde eklendi. 229 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Eski taksi şoförlerinden İsmail Bahçeci hayatını kaybetti

81 yaşındaki İsmail Bahçeci Perşembe günü evinde hayata gözlerini yumdu.
Eski taksi şoförlerinden İsmail Bahçeci hayatını kaybetti  

Bekâr olan ve yalnız yaşayan İsmail Bahçeci’nin cenazesi dün öğle namazına müteakip Sokullu Mehmet Paşa Cami’nde kılınan cenaze namazının ardından yeni mezarlığa defnedildi.

İsmail Bahçeci, son yerel seçimlerde Lüleburgaz Bağımsız Belediye Başkanı Adayı olan Serap Ürün’ün amcasıydı.

Hürfikir Gazetesi Ailesi olarak Merhum İsmail Bahçeci’ye Allah’tan Rahmet, geride kalan sevenlerine sabır dileriz.

Merhumun yeğeninden yapılan haberlere tepki geldi

İsmail Bahçeci’nin yeğeni olan, Eski Şifa Göz’ün sahibi Kemal Aksaç merhumun vefatı ile alakalı yapılan haberlere ilişkin konuştu.

Kemal Aksaç bazı haber kaynaklarında “Şüpheli Ölüm” şeklinde yazılan ve “Komşuları tarafından bulundu” şeklinde bildirilen yayınlara tepki göstererek; “Merhumun ölüm sebebi doğaldır. Tek yaşadığı için ihbara önce tabi ki şüpheli olarak düşüyor fakat ardından gerekli prosedürler uygulandı ve resmi raporlarında da doğal ölüm olarak belirtildi. Bazı haber kaynaklarında şüpheli ölüm ve yalnız yaşıyordu, komşuları buldu gibi şeyler gördük. Evet, yalnız yaşıyordu ama kendisi ile sürekli görüşüyorduk. Fark edilmemesi komşu bulması gibi bir durum veya şüpheli ölüm gibi bir durum söz konusu değildir. Böyle hassas konularda daha dikkatli olunmalıdır.” dedi.

Barış Can KORKMAZ

 

 

 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek