İstanbul Caddesi, ralli caddesi mi?
Nil Aktaş, Avrupa Şampiyonu oldu
İğneada'daki 6 kişinin öldüğü selde yıkılan tesiste keşif yapıldı
Demir Ali Tabak, LGS’de Türkiye 1. Si oldu
Bu haber 29 Haziran 2024, Cumartesi 09:07 tarihinde eklendi. 229 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Lüleburgaz Devlet Hastanesi’ne PERİFERİK VASKÜLER GİRİŞİM ALANI yapıldı

Lüleburgaz Devlet Hastanesi, Trakya’da bir ilki başardı. Lüleburgaz Devlet Hastanesi’ne PERİFERİK VASKÜLER GİRİŞİM ALANI yapıldı.
Lüleburgaz Devlet Hastanesi’ne PERİFERİK VASKÜLER GİRİŞİM ALANI yapıldı  

Lüleburgaz Devlet Hastanesi Basın ve Halkla İlişkiler Biriminden yapılan açıklamada; “Bugün Trakya'da yine bir İLK yapıldı. Kurulumu milyon TL’ler ile yapılabilen PERİFERİK VASKÜLER GİRİŞİM ALANIMIZ Sıfır Maliyet ile DSA özelliği kazandırılan Skopi cihazımız ile Alanında çok başarılı Kalp Damar Cerrahımız Sayın Reşit Yaman öncülüğünde ilk hastamızı başarı ile tedavi etmenin haklı gururunu yaşıyoruz. Bunun olabilmesi için günlerdir canla başla çalışan büyük emeği geçen başta İl Sağlık Müdürümüz Sayın Öğretim Üyesi Dr. Çiğdem Cerit  Hanımefendiye, Başhemşiremiz Hamide Kaçar,  Müdürümüz Metin Gündüz,  Radyoloji Birim Sorumlusu Hülya Gürşan,  Ameliyathane Sorumlusu Gülçin Hanımefendiye,  Radyoloji personeline Teknik personele herkese çok teşekkür ederiz.” Denildi.

Ertan BAYER

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek