İstanbul Caddesi, ralli caddesi mi?
Nil Aktaş, Avrupa Şampiyonu oldu
İğneada'daki 6 kişinin öldüğü selde yıkılan tesiste keşif yapıldı
Demir Ali Tabak, LGS’de Türkiye 1. Si oldu
Bu haber 29 Haziran 2024, Cumartesi 09:09 tarihinde eklendi. 394 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Koray Başkan’ın acı günü

Lüleburgaz Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Koray Güven’in annesi 68 yaşındaki Nesibe Güven rahatsızlığı sebebiyle bir süredir tedavi görüyordu. Son aşamada son bir haftadır tedavisi hastanede devam etti ve Perşembe günü hastalığa yenik düşerek hayata gözlerini yumdu.
Koray Başkan’ın acı günü  

Merhum tamirci Cevat Güven’in eşi, Lüleburgaz Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Koray Güven ve Gülçin Ersoy’un anneleri, Olcay Güven’in yengesi olan Nesibe Güven’in cenazesi dün Sokullu Mehmet Paşa Cami’nde Cuma Namazı’na müteakip kılınan cenaze namazının ardından eski mezarlığa defnedildi.

Nesibe Güven’in cenaze törenine Lüleburgaz Kaymakamı Salih Yüce, Kırklareli Cumhuriyet Halk Partisi Milletvekili Fahri Özkan ve sevenleri katılım sağladı.

Hürfikir Gazetesi Ailesi olarak Merhume Nesibe Güven’e Allah’tan rahmet, geride kalan sevenlerine sabır dileriz.

Barış Can KORKMAZ

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek