Umurca’da çıkan anız yangınlarında 80 dekar alan zarar gördü
Müzik Öğretmeni Onur Şenel hayatını kaybetti
Üstgeçidin ayağına çarptı
“EMEKLİLER, EMEKLİLER HAFTASINA AÇLIK VE SEFALET İÇİNDE GİRİYOR”
Bu haber 01 Temmuz 2024, Pazartesi 09:13 tarihinde eklendi. 524 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

İstanbul Caddesi, ralli caddesi mi?

Lüleburgaz’dan Orduevi’nden yukarıya doğru çıkan İstanbul Caddesi, motosikletlerin hız yaptığı cadde oldu.
İstanbul Caddesi, ralli caddesi mi?  

Lüleburgaz’da kafeler caddesi olarak da bilinen İstanbul Caddesi’nde yaşayan vatandaşlar, bu caddeyi hızlı bir şekilde kullanan motosikletlerden şikayetçi.

Motosikletlerin özellikle gece  23.00’ten sonra sabah 05.00’e kadar bu caddede egzoz bağırtarak hız yaptığını belirten vatandaşlar; “Lüleburgaz’ın bir çok yerinde, hatta gereksiz yerlerinde bile hız kesici var. Ancak en ihtiyaç duyulan İstanbul Caddesi’nde yani kafeler caddesinde hız kesici yok. Oysa egzoz bağırtan, hız yapan, kasksız, plakasız motosikletler, saygısız ve kabadayı sürücüleri bu caddeyi bellemişler.  Kafelere gelenlere burada oturanlara hava atmak için gece gün boyu burada hız yapıyorlar.  Özellikle gece 23.00 ile sabah 05.00 arası yaptıkları ralli bizleri rahatsız ediyor. Burası İstanbul Caddesi mi ralli caddesi mi? Yetkililerin acilen bu sorunu çözmeleri gerekiyor” dediler.

Ertan BAYER

 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek