Vali Birol Ekici’ye ziyaret
“DIŞARI ÇIKANDAN HARÇ ALAN, ÜLKEYE KAÇAK GİRENE MAAŞ VEREN TEK ÜLKEYİZ”
Edirne ve Kırklareli'nde 17 düzensiz göçmen yakalandı
Lüleburgaz’da ‘Askıda Fatura’ dayanışması sürüyor
Bu haber 02 Temmuz 2024, Salı 09:09 tarihinde eklendi. 139 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Umay Okçuluk varsa madalya var

Ulusal ve Uluslararası turnuvalara katılım sağlayan Umay Okçuluk bünyesindeki sporcular gittikleri yarışmalardan madalyasız dönmeme geleneğini sürdürüyor.
Umay Okçuluk varsa madalya var  

Birçok başarıya imza atan kulübün bünyesinde bir madalya daha kazanıldı.

Bir Babanın haklı gururu

Umay Okçuluk Spor Kulübü antrenörü Eren Öz’ün Kızı Umayhan Öz, 28-30 Haziran tarihlerinde İstanbul’da düzenlenen Minikler Açık Hava Puta Türkiye Şampiyonası’nda 8-9 yaş minik kızlar kategorisinde 3. Olarak ilk ulusal madalyasını kazanmış oldu.

Yarışma sonrası çekilen zafer pozunu paylaşan, Umay’ın hem babası hem antrenörü olan Eren Öz duygusal bir paylaşım yaptı.

Öz paylaşımında; “Bu pozu geçmişte 5 defa çekme şerefine Dilara Ecem Deniz ile nail olmuştum. Ama bir baba olarak bu pozu çekmek çok büyük ve farklı bir gurur. Tüm babaların bu gururu yaşamalarını gönülden isterim. Lüleburgaz’a döndüğümde şehre girmeden önce ilk babama götürdüm kızımı. Adımızı ne kadar onurlandırdığını anlatmak için. Umarım duymuştur bizi göklerden…” dedi.

Barış Can KORKMAZ

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek