Vali Birol Ekici’ye ziyaret
“DIŞARI ÇIKANDAN HARÇ ALAN, ÜLKEYE KAÇAK GİRENE MAAŞ VEREN TEK ÜLKEYİZ”
Edirne ve Kırklareli'nde 17 düzensiz göçmen yakalandı
Lüleburgaz’da ‘Askıda Fatura’ dayanışması sürüyor
Bu haber 02 Temmuz 2024, Salı 09:10 tarihinde eklendi. 219 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

39 VETERAN KADIN BASKETBOL TAKIMI ŞAMPİYON OLDU!

Çanakkale ‘de ilk defa düzenlenen “ÇANAKKALE TRİO Master CUP” Veteran Basketbol Turnuvası’nda Lüleburgaz’dan 39 Veteran Kadın Basketbol Takımı 3 kadın basketbol takımını geride bırakarak şampiyon oldu.
39 VETERAN KADIN BASKETBOL TAKIMI ŞAMPİYON OLDU!  

28-30 Haziran 2024  tarihlerinde Çanakkale’de düzenlenen uluslar arası basketbol Turnuvasında 8 veteran erkek takımı ve 4 veteran kadın basketbol takımı olmak üzere toplam 12 takım turnuvaya katılım gösterdi.

ÇANAKKALE TRİO Master CUP Veteran Basketbol Turnuvası’nda Lüleburgaz 39 Veteran Kadın Basketbol takımı ilk turda Çanakkale DEVADAM basketbol takımı ve İstanbul BEST LADİES Veteran Kadın Basketbol takımını geride bırakarak finale kaldı.

Finalde zorlu ve kıyasıya süren bir mücadele sonunda 3 kez yapılan final maçı uzatmalarının ardından Lüleburgaz       OTUZDOKUZ Veteran Kadın Basketbol takımımız KARMA 35 Veteran Kadın Basketbol Takımını da geride bırakarak şampiyonluğu aldı.

2015  Yılında Lüleburgazlı kadınlardan kurulan ve o günden bu yana çeşitli turnuvalara katılım gösteren  OTUZDOKUZ Veteran Kadın Basketbol takımının kaptanlığını yapan İpek Özcan  takımın turnuvada gösterdiği başarı üzerine şu ifadeleri kullandı:“2015 yılından bu yana, Lüleburgaz Yıldızları FutboL Akademisi kapalı spor salonunda haftanın 2 günü olarak düzenlediğimiz antremanlarımız özveri ve disiplinli çalışmalarımızla devam etti.

O günden bu yana birçok turnuvaya katılım gösterdik. Bu turnuva sonunda aldığımız şampiyonluk hem kendi adımıza hem de Lüleburgaz’ı en iyi şekilde temsil ettiğimize olan inancımızla bizlere büyük bir mutluluk yaşattı. Ben ve takım arkadaşlarım bundan sonra da çalışmalarımıza ara vermeden ve aynı özveriyle devam edeceğiz.”

Ertan BAYER

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek