Vali Birol Ekici’ye ziyaret
“DIŞARI ÇIKANDAN HARÇ ALAN, ÜLKEYE KAÇAK GİRENE MAAŞ VEREN TEK ÜLKEYİZ”
Edirne ve Kırklareli'nde 17 düzensiz göçmen yakalandı
Lüleburgaz’da ‘Askıda Fatura’ dayanışması sürüyor
Bu haber 02 Temmuz 2024, Salı 09:10 tarihinde eklendi. 204 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Umut Kitabevi’nde anlamlı imza günü

Onuncu Köyün Kalemleri yazarları 29 Haziran Cumartesi Günü Umut Kitabevi’nde imza gününe katılım sağladı ve Mehmet Başaran’ı andı.
Umut Kitabevi’nde anlamlı imza günü  

Geçtiğimiz Cumartesi günü Lüleburgaz Çarşıda bulunan Umut Kitabevi’nde anlamlı bir imza etkinliği gerçekleştirildi.

Etkinlikte katılımcı olarak Onuncu Köyün Kalemleri ekibinden Bahri Berberoğulları, İbrahim Koser, Gürsel İleri, Nurettin Korkmaz ve Yılmaz Taşdelen bulundu.

İmza etkinliğinin yanı sıra yazar ve şairler Ceylanköy’lü Yazar Mehmet Başaran’ın 27 Haziran tarihli ölüm yıldönümü münasebetiyle anma etkinliği de gerçekleştirdi.

Yazarlardan Nurettin Korkmaz, Mehmet Başaran’ın hayat hikayesini ve yazarlık serüvenini anlatarak kendisi hakkında bilgiler verdi. Aynı zamanda aynı kuşak yazarları hakkında da bilgiler verildi.

Ardından katılımcı yazar ve şairler Mehmet Başaran’ı anmak için sırayla şiirler okudu ve kendisini yad etti.

Etkinliğe kitapseverler, DİSK Emekli-Sen üyeleri ve Lüleburgaz Vatan Partisi İlçe Başkanı Şaban Kızıltan ve yönetim üyeleri katılım sağladılar.

Onuncu Köyün Kalemleri ekibi yaptıkları açıklamada; “İmza günü etkinliğimizin haricinde Kıymetli yazarımız Mehmet Başaran’ı andık, şiirler okuduk ve hikâyesini anlatmaya çalıştık. Bu anlamlı etkinliği Umut kardeşimizin hayali olan Kitabevinde yapmak ayrı bir mutluluk bizler için. İlk günden beri olduğu gibi her zaman Umut kardeşimizin yanında olmaya devam edeceğiz. Tüm kitapseverleri Umut’un Kitabevi’ni ziyaret etmeye davet ediyoruz. Ekibimizin yazarlarının kitaplarını da buradan temin edebilirler.” denildi.

Ayrıca pek çok sosyal ve sanatsal etkinliğin devam edeceği konusunda da bilgi verildi.

Barış Can KORKMAZ

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek