Vali Birol Ekici’ye ziyaret
“DIŞARI ÇIKANDAN HARÇ ALAN, ÜLKEYE KAÇAK GİRENE MAAŞ VEREN TEK ÜLKEYİZ”
Edirne ve Kırklareli'nde 17 düzensiz göçmen yakalandı
Lüleburgaz’da ‘Askıda Fatura’ dayanışması sürüyor
Bu haber 02 Temmuz 2024, Salı 09:10 tarihinde eklendi. 391 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Mehmet Özmüş, yeniden başkan seçildi

Kristal İş Sendikası Trakya Şubesi’nin Olağan Genel Toplantısı, 29 Haziran 2024 Cumartesi günü yapıldı.
Mehmet Özmüş, yeniden başkan seçildi  

Genel Kurul’da Mehmet Özmüş yeniden Kristal İş Sendikası Trakya Şube Başkanı seçildi.

Yapılan Genel Kurul sonrasında Kristal İş Sendikası  Trakya Şubesi Yönetim Kurulu şöyle oluştu;

Şube Başkanı: Mehmet Özmüş, Şube Sekreteri; Volkan Başlıoğlu,  Mali Sekreteri Hasan Fehmi Sevinç, Şube Yönetim Kurulu Üyeleri: Tamer Soysal, Egemen Ece

Genel Kurul Sonrasında bir açıklama yapan Kristal İş Sendikası Trakya Şube Başkanı Mehmet Özmüş yaptığı açıklamada; “Değerli Üyelerimiz 29.Haziran.2024 Tarihinde Gerçekleştirdiğimiz 13.Olağan Genel Kurulumuzda,2020 yılından bu yana Sürdürdüğüm Trakya Şube Başkanlığı Görevine Siz Değerli Delegelerimizin Takdiri ile Yeniden Seçilmiş Bulunmaktayım. Bu Demokrasi Şöleninde Tek Yürek Seçime Girdik. İktidar Muhalefet Ayrımı Olmadan Ben, Sen Demeden Biz Diyerek Bu Kurulundan Kol Kola Çıktık. Bu Kurulun Tüm Şubelerimize Örnek Olmasını Tek Temennimiz. Kurulumuza Katılım Sağlayan Genel Başkanımız Sayın Bilal Çetintaş'a, Genel Merkez Yönetim Kuruluna, Diğer Şube Başkanlarımıza ve Yönetimlerine, Sivil Toplum Örgütlerine, Kardeş Sendika Yöneticilerimize, Belediye Başkanlarımıza ve Tabii ki Siz Değerli  Delegelerimize Teşekkürü Bir Borç Bilirim. Göreve Geldiğimiz İlk Günkü Heyecan ile Bu Döneme de Başlıyoruz .Geçen Dönem Görev Yaptığımız Tüm Yöneticilerimize Teşekkür Eder, Yeni Göreve Gelen Yöneticilerimize Başarılar Dilerim. Bu Duygu ve Düşüncelerle Kurulun Özünde Şubemize, Genelde Tüm Sendikamıza ve Emek Sınıfına Hayırlı Olmasını Temenni Ederim.” Dedi.

Ertan BAYER

 

 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek