Vali Birol Ekici’ye ziyaret
“DIŞARI ÇIKANDAN HARÇ ALAN, ÜLKEYE KAÇAK GİRENE MAAŞ VEREN TEK ÜLKEYİZ”
Edirne ve Kırklareli'nde 17 düzensiz göçmen yakalandı
Lüleburgaz’da ‘Askıda Fatura’ dayanışması sürüyor
Bu haber 03 Temmuz 2024, Çarşamba 09:04 tarihinde eklendi. 195 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

“Kırklareli Servest Koyu pislik içinde”

Tüketici Konfederasyonu yaptığı paylaşımla Servest Koyu’ndaki kirliliği gözler önüne serdi.
“Kırklareli Servest Koyu pislik içinde”  

Tüketici Konfederasyonu Çevre Komisyonu Başkanı Zafer Murat Çetintaş, Servest Koyundaki çevre kirliliğini yerinde tespit etti.

Çetintaş sözlerinde; “Kıyılar, denizler sanki içine cin kaçmış gibi davranan insanlar tarafından kirletiliyor. Maalesef bunların sayısı bulaşıcı mikrop gibi yayılarak gün geçtikçe artıyor. Sanki bu yaptıklarından zevk alıyorlar. Çevreyi kirletenler yakalanmalı ve yasal işlemler uygulanmalı.” dedi.

Tüketici Konfederasyonunun yaptığı paylaşımda Çevre Komisyonu Başkanı Zafer Murat Çetintaş yerinde video çekerek tepki gösterdi. Çöpleri bırakan kişileri örnek gösterdi, durumu anlattı ve alınması gereken tedbirleri anlattı ve olası risklere değindi.

Çetintaş; “Bu doğaya Allah aşkına sahip çıkın, bu güzellikleri nasıl geri getireceksiniz?” sözleri ile kirletenlere tepki gösterdi ve yetkililere seslendi.

Barış Can KORKMAZ

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek