ZAFER ÇEŞMESİ DEYİP GEÇMEYİN
Kırkpınar’a gelenler çadırda sabahladı
Bugün ve yarın  çok sıcak  olacak
Milletvekili Fahri Özkan; “Yolsuzluk iddiaları çok vahim”
Bu haber 04 Temmuz 2024, Perşembe 09:08 tarihinde eklendi. 228 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

‘Kuklalar Kumpanyası’ bugün başlıyor

Lüleburgaz Belediyesi Kukla Tiyatrosu’nun ‘Kuklalar Kumpanyası’ adlı kukla oyunu sahnelenmeye başladı. İlk olarak İnönü Parkı’nda çocuklarla buluşan ‘Kuklalar Kumpanyası’ 4 Temmuz’da Uğur Mumcu Parkı’nda, 9 Temmuz’da Şehit Aydın Mutlu Parkı’nda, 11 Temmuz’da Sinan Atakan Yavuz Parkı’nda sahnelenecek.
‘Kuklalar Kumpanyası’  bugün başlıyor  

Lüleburgaz Belediyesi Kukla Tiyatrosu, ‘Kuklalar Kumpanyası’ adlı çocuk kukla gösterisini kentteki parklarda sahnelemeye başladı.

2 Temmuz Salı akşamı İnönü Parkı’nda çocuklarla buluşan Kuklalar Kumpanyası’na ilgi büyük oldu.

Çocuklar oyunun ardından kukla karakterlerle hatıra fotoğrafı çektirdi.

‘KUKLALAR KUMPANYASI’ PARKLARDA

Rus Kızılordu Korosu, Anadolu Dansları Halk Oyunları, Pavarotti ve Michael Jackson ve gibi kukla tiplemelerinin yer aldığı müzikli oyunda çocuklar hem eğleniyor hem de kukla sanatıyla tanışıyor.

‘Kuklalar Kumpanyası’ adlı oyun 4 Temmuz’da Uğur Mumcu Parkı’nda, 9 Temmuz’da Şehit Aydın Mutlu Parkı’nda, 11 Temmuz’da Sinan Atakan Yavuz Parkı’nda sahnelenecek.

Ücretsiz olan kukla oyunları saat 21:00’da başlayacak.

 Ertan BAYER

 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek