Lüleburgaz Devlet Hastanesi’nden prostat MR’ı görüntülemesi başladı
Pehlivanköy Kaymakamı’ndan Kırklareli Valisi’ne veda ziyareti
Kırklareli’nde korkutan yangın
8 KASIM PARKI’NIN TEL ÇİTLERİ ÇALINDI
Bu haber 02 Mayıs 2013, Perşembe 09:07 tarihinde eklendi. 1517 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Keskinoğlu: Tutarlı siyasetçi olmalıyız

Lüleburgaz’ın efsane isimlerinden Burhan Başkan lakaplı Burhan Keskinoğlu, “Halkımız için tutarlı siyaset yapmalıyız” dedi.
Keskinoğlu: Tutarlı siyasetçi olmalıyız  

Ertan BAYER –CHP Lüleburgaz Belediye Meclisi olarak da 2004-2009 yılları arasında görev yapan Burhan Keskinoğlu son zamanlarda  CHP Lüleburgaz İlçe Örgütü’nde yaşanan açıklamaları ise tutarlı siyasete yakışmayan davranışlar olduğunu söyledi.
Yerel seçimlere 11 ay kala adayların belirlenme biçimin belli olma sürecinin en sıkıntılı süreç olduğunu da dikkat çeken Keskinoğlu “Partimizde adaylarımızın belirlenme biçimi Ramazan Bayramı’ndan sonra netleşecektir. Lüleburgaz ve Kırklareli genelinde seçimlere en az 6 ay kala belediye başkan adaylarımız,  il genel meclisi üyesi adaylarımız ve belediye meclisi üyesi adaylarımız belli olacaktır. Bu aday belirleme sürecinde konuştuklarımıza dikkat etmeliyiz. Şimdi kötülediğimiz kişilerle seçimlerde beraber çalışmak zorunda kalabiliriz. Şimdi demediğimiz laf bırakmadığımız kişiyle yerel seçimlerden sonra gezmeye başlasak vatandaşlar bize sen biçim insansın bu kişiyi bu kadar kötüledin. Şimdi beraber geziyorsun der insan içine çıkamayız. O nedenle partimizde herkesin iki kere düşünmesi bir kere konuşması gerekir.  Partilisini kırmaktan kaçınması gerekir” dedi.
Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek