ZAFER ÇEŞMESİ DEYİP GEÇMEYİN
Kırkpınar’a gelenler çadırda sabahladı
Bugün ve yarın  çok sıcak  olacak
Milletvekili Fahri Özkan; “Yolsuzluk iddiaları çok vahim”
Bu haber 05 Temmuz 2024, Cuma 09:09 tarihinde eklendi. 132 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

İlaçlama çalışmaları kesintisiz sürüyor

Lüleburgaz Belediyesi, sivrisinek, larva ve benzeri uçkun zararlılara karşı mücadelesini üreme kaynaklarında sürdürüyor. Zararlıların üreme alanlarının azaltılması için su birikintisi oluşturulmaması büyük önem taşıyor.
İlaçlama çalışmaları kesintisiz sürüyor  

Lüleburgaz Belediyesi, sivrisinek, larva gibi zararlıların üreme noktalarında ilaçlama çalışmalarını düzenli bir şekilde sürdürüyor. 

Ekipler hazırladıkları iş programı ve vatandaşlardan gelen talepler üzerine dere yatakları, rögarlar, foseptik çukurları, su biriken bodrum katları, yağmur suyu kanalları gibi yerlerde ilaçlama gerçekleştiriyor.

ÜREMEYE UYGUN ORTAM YARATILMAMALI

Zararlıların üremesinin önüne geçmek için özellikle sulak alanlar, apartmanların bodrum katlarındaki su birikintileri gibi noktaları kontrol eden ekipler, bu kontrollerini periyodik olarak sürdürüyor.

Sivrisinek ve uçkun gibi zararlıların üreme alanlarının azaltılması için su birikintisi oluşturulmaması, durgun su birikintilerinin önlenmesi büyük önem taşıyor.

Ertan BAYER

 

 

 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek