TRAKYAKA Yönetim Kurulu Toplantısı Edirne’de Yapıldı
“HALKIMIZA AÇIK ÇAĞRIMIZDIR”
BASIN MÜDÜRÜ’NDEN GAZETEMİZE ZİYARET
BULGARİSTAN’DA PAZAR GÜNÜ SEÇİM VAR
Bu haber 02 Mayıs 2013, Perşembe 09:08 tarihinde eklendi. 3190 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Eşinin acısına 185 gün dayanabildi

23 Ekim 2012 tarihinde sel sularına kapılarak kaybolan ve hala bulunamayan Beytullah Demircan’ın (39) eşi Nalan Demircan’da (36)’da 25 Nisan 2013 Perşembe günü hayatını kaybetti.
Eşinin acısına 185 gün dayanabildi  

Ertan BAYER -Eşinin bir türlü bulunamaması üzerine üzüntüden her gün biraz daha eriyen Nalan Demircan, 26 Nisan 2013 Cuma günü annesinin memleketi olan Lüleburgaz’a bağlı Çengelli köyünde Cuma namazının ardından toprağa verildi.
3 yıldan beri kanser tedavisi gören Nalân Demircan, 23 Ekim 2012 tarihinde sel sularında kaybolan eşinden 185 gün sonra hayata veda etti.
Balan-Beytullah Demircan çiftinin Nusret (14) isminde bir oğlu, Nurşah (8) isminde bir kızı bulunuyor.  Küçük yaşta öksüz ve yetim kalan kardeşlere amcaları Nihat Demircan sahip çıkıyor.
Annesi Habibe Demircan (74)’ın da oğlum, gelinim diyerek her gün biraz daha kötüye gittiğini belirten Nihat Demircan “Annem oğlunun bulunamamasına çok üzüldü.  Tek dileği ölmeden önce ölü ya da diri oğlunu görmek” dedi.
Bilindiği dibi Beytullah Demircan 23 Ekim 2012 tarihinde Ovacık Köprüsü üzerinde sel sularına kapılıp kaybolmuştu.  Beytullah Demircan’ın arabası 4 gün sonra Ergene Nehri’nde bulunmuştu.
Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek