Vali Turan’dan Emniyet Müdürlüğü’ne ziyaret
2025-2029 STRATEJİK PLANI BELEDİYE MECLİSİ’NE GELDİ
Cinayete ilişkin iki zanlı tutuklandı
Bugün sıcak, yarın yağışlı
Bu haber 06 Temmuz 2024, Cumartesi 08:59 tarihinde eklendi. 945 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

“ÜCRETİNİ YATIRDIK, ALMADILAR”

Lüleburgaz’da yaşayan Apartman yöneticisi Basketbol Antrenörü Semih Çamdere, apartman olarak mantolama yaptıklarını, çıkan atıkların alınması için Lüleburgaz Belediyesi’ne ücretini yatırdıklarını ancak atıkların alınmadığını iddia etti.
“ÜCRETİNİ YATIRDIK, ALMADILAR”  

Atıkları daha sonra kendi imkanları ile attıklarını da belirten Semih Çamdere, Lüleburgaz Belediyesi’nin bu konuda çok duyarsız olduğunu söyledi.

Gazetemize açıklamada; “Kurtuluş Mahallesi Kültür Sokak Çamdere Apartmanında ikamet ediyorum. Bu apartmanın yöneticisiyim. Usta tarafından yatırılan makbuz elimizde. Belediyeye ücreti ödenmesine rağmen çuvallar  alınmadı.  3 hafta sonra kendi imkanlarımızla attırdık atmadıkları çuvalların parasını aldılar.” Dedi.

Ertan BAYER

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek