Vali Turan’dan Emniyet Müdürlüğü’ne ziyaret
2025-2029 STRATEJİK PLANI BELEDİYE MECLİSİ’NE GELDİ
Cinayete ilişkin iki zanlı tutuklandı
Bugün sıcak, yarın yağışlı
Bu haber 08 Temmuz 2024, Pazartesi 09:13 tarihinde eklendi. 162 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

BABAESKİ MESLEK YÜKSEK OKULU'NDA MEZUNİYET TÖRENİ...

Kırklareli Üniversitesi (KLÜ) Babaeski Meslek Yüksek Okulu'nda, 2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı Mezuniyet Töreni gerçekleştirildi.
BABAESKİ MESLEK YÜKSEK OKULU'NDA MEZUNİYET TÖRENİ...  

Okul Bahçesinde düzenlenen mezuniyet töreninde konuşan Okul Müdür Vekili Kemal Taysı, şunları söyledi.

"Sayın Belediye Başkanım, Sayın Rektör Yardımcım, Meslek Yüksekokulumuzun saygıdeğer öğretim elemanları, değerli mezunlarımız ve kıymetli aileleri, bugün burada, Babaeski Meslek Yüksekokulu’nun mezuniyet töreninde sizlerle birlikte olmaktan büyük bir onur ve mutluluk duyuyorum. Öncelikle, mezuniyet günü, bir öğrencinin akademik hayatındaki en önemli dönüm noktalarından biridir. Bugün burada bulunmamız, yıllarca süren yoğun çalışma, özveri ve azmin bir sonucudur. Sevgili mezunlar, sizler bugün bu sahnede yer alırken sadece bireysel başarılarınızı değil, aynı zamanda ailelerinizin ve öğretim elemanlarınızın da emeğini ve desteğini de kutluyorsunuz. Değerli öğretim elemanları, sizler Atatürk'ün "Eğitimdir ki bir milleti ya hür, bağımsız, şanlı, yüksek bir toplum olarak yaşatır ya da bir milleti esaret ve sefalete terk eder" sözünü hayatınızın merkezine alarak öğrencilerimize ışık tuttunuz. Onlara sadece mesleki bilgi ve beceriler değil, aynı zamanda özgür düşünme ve sorgulama yetisi, etik değerler ile sorumluluk bilinci kazandırdınız ve topluma katkı sağlama arzusu aşıladınız. Emekleriniz ve gayretleriniz için sizlere sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Kıymetli aileler, çocuklarınızın bugünkü başarılarında sizin sonsuz sevginiz, desteğiniz ve fedakarlığınız yatmaktadır. Onları desteklediniz, teşvik ettiniz, zorlandıklarında yüreklendirdiniz ve her zaman yanlarında oldunuz. Bu yüzden bugün, sizin de gurur gününüzdür. Sevgili mezunlar, bugün buradan ayrılırken birçok farklı duyguyu bir arada yaşıyor olabilirsiniz. Bir yandan geleceğe dair heyecan ve umut, diğer yandan ise belirsizlik ve belki de biraz endişe duymanız olağandır. Ancak unutmayın ki, Babaeski Meslek Yüksekokulu’ndan aldığınız eğitim ve kazandığınız deneyimler, sizi geleceğin tüm zorluklarına karşı hazırlamıştır ve karşılaşacağınız engelleri bir bir aşarken sizlere kılavuzluk edecek, yolunuza ışık tutacaktır. Korkmayın, cesur olun ve kendinize inanın…

Bugün, mezuniyetinizle birlikte yeni bir başlangıç yapıyorsunuz. Sizlerden beklentimiz, bilgi ve becerilerinizi topluma fayda sağlamak için kullanmanız, mesleklerinizi en iyi şekilde icra etmeniz ve ülkemizi daha ileriye taşıyacak projelerde yer almanızdır.

Bugün, burada aldığınız eğitimle donanmış olarak hayata atılırken, Atatürk'ün, "Bütün ümidim gençliktedir" sözüyle siz gençlere duyduğu güveni boşa çıkarmayacağınıza olan inancım tamdır. Geleceğin sizlerin ellerinde şekilleneceğini bilerek, her birinize başarılar diliyorum. Yollarınız açık, geleceğiniz aydınlık olsun.

Bir kez daha, tüm öğretim elemanlarına, öğrencilere ve ailelere teşekkürlerimi sunuyor, mezunlarımızı tebrik ediyorum. Hepinizi sevgi ve saygıyla selamlıyorum. Teşekkürler."

Mezuniyet Törenine; Babaeski Belediye Başkanı Dr. Fırat Yayla, Kırklareli Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Nurettin Aka, Babaeski Gençlik ve İlçe Spor Müdürü Erhan Öztürk, Babaeski Gençlik Merkezi Müdürü Adnan Tayfun, Babaeski İlçe Sağlık Müdürü Fatma Banu İşler, Öğretim Elemanları, Öğrenci Velileri ve Öğrenciler katıldı.

Sembolik olarak, diplomalarını alan öğrenciler daha sonra toplu olarak, keplerini havaya fırlattılar...

Ertan  BAYER

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek