Vali Turan’dan Emniyet Müdürlüğü’ne ziyaret
2025-2029 STRATEJİK PLANI BELEDİYE MECLİSİ’NE GELDİ
Cinayete ilişkin iki zanlı tutuklandı
Bugün sıcak, yarın yağışlı
Bu haber 08 Temmuz 2024, Pazartesi 09:14 tarihinde eklendi. 218 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

KONAK TAKSİ’NİN MİNNOŞLARI SAHİPLENDİRİLECEK

Lüleburgaz Eski Hükümet Konağı önünde bulunan Konak Taksi, çalışanları sokaklarda sahipsiz olan kedi ve köpeklere bakarak kuşların suyunu eksik etmeyerek Lüleburgaz’ın gönüllü hayvanat bahçesi gibi sokak hayvanlarına bakıyor.
KONAK TAKSİ’NİN MİNNOŞLARI SAHİPLENDİRİLECEK  

Özellikle yavrulayan ve dışarıda kalan kedilere sahip çıksa Konak Taksi çalışanları çevrede bulunan vatandaşlar da tebrik alıyor.

Oğlu Sercan Dik ile birlikte burada bulunan hayvanları besleyen Rafet Dik, son olarak tekir isimli kedilerinin 8 tane yavru doğurduğunu söyledi.

Yavruların henüz annelerini emdiğini ancak 2 gün sonra sütten kesileceğini belirten Rafet Dik, “Yavru minnoşlarımıza sahip çıkacak, sahiplenecek hayvan severler arıyoruz. Aldığı zaman bakamayacaksa bize getirsin sokağa bırakmasın Evde bakılan kedi ve köpeklere sokağa bırakıldığı zaman perişan oluyorlar. Çocuklarınız için yavru kedi ve köpek alırken, sadece kendi yavrunuzu değil bir de o yavruları düşünün” dedi.

Ertan BAYER

 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek