Lüleburgaz Belediyesi’nden örnek temizlik kampanyası
Vali Ekici’den veda mesajı
Kırklareli'nde 19 Eylül Gaziler Günü dolayısıyla tören düzenlendi
Balkan buluşması yarın
Bu haber 09 Temmuz 2024, Salı 09:20 tarihinde eklendi. 321 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Yazar ve şairlerden Gerenli’ye ziyaret

Onuncu Köyün Kalemleri Grubu yazarları Lüleburgaz Belediye Başkanı Murat Gerenliye ziyaret gerçekleştirdi.
Yazar ve şairlerden Gerenli’ye ziyaret  

Onuncu Köyün Kalemleri ekibinden Bahri Berberoğulları, Gürsel İleri, İbrahim Koser, Nurettin Korkmaz ve Yılmaz Taşdelen Belediye Başkanı Gerenli’ye yeniden seçilmesi sebebiyle tebrik ziyaretinde bulundu.

Nazik bir sohbet ortamında gerçekleşen ziyarette Murat Gerenli nazik ziyaretleri sebebiyle grup üyelerine teşekkür ederek Onuncu Köyün Kalemleri yazarlarının çalışma ve projelerini yakından takip ettiğini dile getirdi. Sadece Lüleburgaz ile sınırlı kalmayıp Trakya’nın bir çok yerinde gerçekleşen projeleri beğenerek takdir ettiğini aktardı. Yeni sezonda Lüleburgaz’da yapılacak olan Kültürel etkinliklerde de ekip tarafından üretilen projelere tam destek olunacağını da aktardı.

Onuncu Köyün Kalemleri Grubu  gösterilen sıcak ve samimi misafirperver karşılama için teşekkür etti ve anı fotoğrafı çekilerek ziyaret sona erdi.

Barış Can KORKMAZ

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek