Lüleburgaz Belediyesi’nden örnek temizlik kampanyası
Vali Ekici’den veda mesajı
Kırklareli'nde 19 Eylül Gaziler Günü dolayısıyla tören düzenlendi
Balkan buluşması yarın
Bu haber 13 Temmuz 2024, Cumartesi 09:15 tarihinde eklendi. 218 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Emekli-Sen Belediye Başkanını ziyaret etti

Disk Emekli-Sen Lüleburgaz Şubesi Lüleburgaz Belediye Başkanı Murat Gerenli’ye bir ziyaret gerçekleştirdi.
Emekli-Sen Belediye Başkanını ziyaret etti  

Ziyaret sebebi “Emeklilerle ilgili sosyal politikaların hayata geçmesi” olarak açıklandı ve Disk Emekli-Sen Lüleburgaz Şubesi ile Lüleburgaz Belediyesi arasında işbirliğinin arttırılacağına dair karar alındığı vurgulandı.

Yapılan açıklamada; “Disk Emekli-Sen Lüleburgaz Şubesi olarak kentimizin Emeklilerin ve binlerin sesi olmaya devam ediyoruz. Bu bağlamda Emeklilerle ilgili sosyal politikaların hayata geçmesi için Lüleburgaz Belediye Başkanı Dr. Murat Gerenli’yi ziyaret ettik.

Ziyarete Disk Tekstil Merkez yöneticisi Savaş Testici, Disk Emekli Sen Şube Başkanı Hikmet Meşe, Disk Emekli Sen üyelerimiz Cem Topak, Özgün Duygun ve Rahim Asar katılmıştır. Görüşmede Emekliler sorunları ve talepleri dile getirilmiştir. Disk Emekli Sen ile Lüleburgaz Belediyesi arasında işbirliğinin artırılmasına karar verilmiştir.” denildi.

Barış Can KORKMAZ

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek