Lüleburgaz Belediyesi’nden örnek temizlik kampanyası
Vali Ekici’den veda mesajı
Kırklareli'nde 19 Eylül Gaziler Günü dolayısıyla tören düzenlendi
Balkan buluşması yarın
Bu haber 15 Temmuz 2024, Pazartesi 08:59 tarihinde eklendi. 302 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Derya Bulut, “Akıllı Kavşak” incelemesinde bulundu

Kırklareli Belediye Başkanı Derya Bulut, Akıllı Kavşak olarak adlandırılan bölgede yardımcı ve ilgililer ile birlikte incelemelerde bulundu.
Derya Bulut, “Akıllı Kavşak” incelemesinde bulundu  

Yapıldığı günden beri trafik işleyişinin vatandaşlar tarafından eleştirildiğini dile getiren Bulut, sinyalizasyon sisteminin eksik ve hatalı öngörüler ile hayata geçirildiğine vurgu yaptı ve sorunların bilimsel yöntemlerle kalıcı olarak çözüleceğini aktardı.

Derya Bulut yaptığı açıklamada; “Belediye Başkan Yardımcımız Aydemir Can ve Fen İşleri Müdürlüğümüzün yetkilileriyle birlikte, ‘akıllı kavşak’ olarak adlandırılan bölgede teknik incelemelerde bulunduk.

Hepimizin bildiği gibi, yapıldığı günden beri bu bölgedeki trafik işleyişi, vatandaşlar tarafından oldukça eleştiriliyor, araçları ile bu güzergâhı kullanan sürücüler her fırsatta şikâyetlerini dile getiriyorlar.

Bu bölgedeki sinyalizasyon sistemi, maalesef eksik ve hatalı öngörüler ile hayata geçirildi.

Bu konudaki sorunları kalıcı olarak çözebilmek adına, bilimsel metotlar ve uzmanlardan oluşan bir heyet ile tespitlerimizi yaptık. Mevcut sistemi, halkımızın daha verimli ve fonksiyonel şekilde kullanabileceği hale dönüştüreceğiz. Bekleme süreleri azalacak, sirkülasyon da hızlanacak. İlerleyen günlerde çalışmalara başlayacağız.

Her şey daha güzel bir Kıklareli için.” dedi.

Barış Can KORKMAZ

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek