Lüleburgaz Belediyesi’nden örnek temizlik kampanyası
Vali Ekici’den veda mesajı
Kırklareli'nde 19 Eylül Gaziler Günü dolayısıyla tören düzenlendi
Balkan buluşması yarın
Bu haber 17 Temmuz 2024, Çarşamba 09:12 tarihinde eklendi. 320 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Petrol İş’te yeniden Ümit Çetintaş

Petrol İş Sendikası Trakya Şubesi’nin 9. Olağan Genel Kurul Toplantısı, 7 Temmuz 2024 Pazar günü yapıldı.
Petrol İş’te yeniden Ümit Çetintaş  

Genel Kurul’a Petrol İş Sendikası Genel Merkez Yönetim Kurulu ile Denetim ve Disiplin Kurulu Üyeleri, Şubelerin Başkan ve Başkan Yardımcıları ile Trakya Şubesi’nin örgütlü olduğu 13 farklı işyeri delegeleri, temsilcileri ve üyeleri ile Petrol İş Sendikası Trakya Şubesi Yönetim Kurulu katıldı.

Genel Kurulda yapılan seçim sonuçlarına göre;

Petrol İş Sendikası Trakya Şubesi Başkanlığı’na Ümit Çetintaş,  Başkan Yardımcılığı’na  (İdari) Engin Örnek, Başkan Yardımcılığı’na  (Mali) İlhan Kaya, Şube Yönetim Kurulu  Üyeliklerine Ramazan Gürgür,  Fatih Topalan, Şube Denetim Kurulu  Üyeliklerine Volkan Karaağaç, Tarık Umut, Hakan Böler, Şube Disiplin Kurulu Üyeliklerine Emin Bulut, Emrah Gül, Semih Küçükgöksel seçildi.

Petrol İş Sendikası Trakya Şube Başkanı Ümit Çetintaş, gazetemize yaptığı açıklamada; “Petrol İş Sendikası Trakya Şubesi  Genel Kurul sonuçlarının tüm işçi sınıfına hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Ertan BAYER

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek