NEFES NEFESE OPERASYON
Yeni Vergi Dairesi Müdürü göreve başladı
CHP, 101 YAŞINDA
Zabıta Teşkilatı 198 yaşında
Bu haber 18 Temmuz 2024, Perşembe 09:16 tarihinde eklendi. 358 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Petrol İş’ten, İşyerinden Emekli olan İşyeri Temsilcisi’ne plaket

Petrol İş Sendikası Trakya Şubesi’nin örgütlü olduğu Sanofi (Eczacıbaşı) ilaç fabrikasında 8 yıldan beri Petrol İş Sendikası Trakya Şubesi İşyeri Temsilcisi olan Erol Güvenç, hafta başında emekliye ayrıldı.
Petrol İş’ten,  İşyerinden  Emekli olan İşyeri Temsilcisi’ne plaket  

Petrol İş Sendikası Trakya Şube Başkanı Ümit Çetintaş, önceki gün Sanofi’den emekli olan sendikanın 8 yıllık işyeri temsilcisi Erol Güvenç’e plaket verip teşekkür etti.

Başkan Ümit Çetintaş yaptığı açıklamada; “2003 yılından beri Sanofi İlaç Fabrikası’nda çalışan arkadaşımız  Erol Güvenç 8 yıldan beri işyeri temsilcisi olarak görev yapıyordu. Kendisi emekli oldu. Bugüne kadar verdiği hizmetlerden dolayı kendisine teşekkür ediyor, emeklilik hayatında başarılar diliyoruz.” Dedi.

Plaket alırken Erol Güvenç, Petrol İş Sendikası Sanofi İşyeri Temsilcileri Tolga Yılbak, Semih  Küçükgöksel ve Tarık Umut da eşlik etti.

Ertan BAYER

 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek