NEFES NEFESE OPERASYON
Yeni Vergi Dairesi Müdürü göreve başladı
CHP, 101 YAŞINDA
Zabıta Teşkilatı 198 yaşında
Bu haber 20 Temmuz 2024, Cumartesi 09:11 tarihinde eklendi. 187 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Gurbetçilerin yıllık izinlerini geçirmek için Türkiye'ye gelişleri sürüyor

Yaşadıkları Avrupa ülkelerinden yıllık izinlerini geçirmek üzere yola çıkan gurbetçilerin ana vatana gelişleri devam ediyor.
Gurbetçilerin yıllık izinlerini geçirmek için Türkiye'ye gelişleri sürüyor  

Uzun ve yorucu bir yolculuğun ardından Edirne'deki sınır kapılarından yurda giriş yapan gurbetçiler, Türkiye'ye ulaşmanın sevincini yaşıyor.

Fransa'da gelen Hayri Keskin, , Türkiye gelmenin huzuru ve mutluluğunu yaşadığını söyledi.

Türkiye'ye ulaşınca yol yorgunluğunu unuttuğunu belirten Keskin, "3 senedir gelmiyorduk, vatanımızı özledik. Sınırdan girince insanın içi güzelleşiyor, farklı duygular hissediyor. Memleketimiz çok güzel. Önce baba ocağı Sivas'a gideceğiz, orada bir hafta dinlendikten sonra düğün işlerini halledip tatilimizi yapacağız." ifadelerini kullandı.

Almanya'dan gelen Oruç Başer ise sıcak hava ve Bulgaristan gümrüğündeki sıra nedeniyle yolculuğun zorlu geçtiğini dile getirdi.

Türkiye'yi çok özlediklerini ifade eden Başer, "Ana vatana geldiğimiz için mutluyuz. Çok güzel bir duygu, Allah herkese memleketine ulaşmayı nasip etsin." dedi.

Ailesiyle Fransa'dan gelen Engin Bereket de tatilde akraba ve arkadaşlarını ziyaret edeceğini belirtti.

Sınırdan geçince mutluluk yaşadıklarını anlatan Bereket, "Türk bayrağını görünce çok seviniyoruz. Anlatılmaz duygular hissediyoruz. Kızım da sınırdan geçince Türk bayrağını açtı." diye konuştu.

A.A.

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek