LÜBA, Lüleburgaz’ı başarı ile temsil etti
Sıcaklıklar 20 derece altına düşecek
Bugün iki köyde elektrik kesintisi var
Bu haber 22 Temmuz 2024, Pazartesi 09:11 tarihinde eklendi. 332 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

48. Tarım ve Kültür Festivali 30 Temmuz’da!

Babaeski Belediyesi, geleneksel hale gelen ve unutulmaya yüz tutmuş kültürleri yaşatma amacıyla sürdüren “48. Tarım ve Kültür Festivali” için geri sayıma başladı.
48. Tarım ve Kültür Festivali 30 Temmuz’da!  

Babaeski Belediye Başkanı Fırat Yayla'nın duyurduğu üzere, festival 30 Temmuz - 3 Ağustos tarihleri arasında 5 gün boyunca gerçekleştirilecek.

“Coşku ve Eğlenceye Ortak Olalım”

Başkan Yayla 48. Tarım ve Kültür Festivali hakkında yaptığı açıklamada;

“Babaeski’mizin unutulmaya yüz tutmuş geleneksel kültürlerinden biri olan, sizlere sözünü verdiğimiz 48. Babaeski Tarım ve Kültür Festivalimizi 30-31 Temmuz 1-2-3 Ağustos tarihlerinde 5 gün boyunca gerçekleştireceğiz. Büyük bir heyecan ve coşkuyla kutlayacağımız festivalimizde sizleri aramızda görmekten onur duyacağız. Verdiğimiz her sözün arkasında olduğumuz gibi zamanla hepsini gerçekleştireceğiz. Her şey güzel Babaeski’miz için. Gelin hep birlikte bu coşku ve eğlenceye ortak olalım” dedi.

Yağız Doruk KAYA

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek