NEFES NEFESE OPERASYON
Yeni Vergi Dairesi Müdürü göreve başladı
CHP, 101 YAŞINDA
Zabıta Teşkilatı 198 yaşında
Bu haber 23 Temmuz 2024, Salı 09:11 tarihinde eklendi. 218 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Trafik jandarması faaliyetlerini sürdürüyor

Kırklareli İl Jandarma Komutanlığı Trafik Jandarma faaliyetlerini sürdürüyor.
Trafik jandarması faaliyetlerini sürdürüyor  

Kırklareli Valiliği Basın ve Halkla  İlişkiler Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada; “Kırklareli İl Jandarma Komutanlığı Trafik Jandarması tarafından, 2024-2027 Karayolu Trafik Güvenliği Eylem Planı doğrultusunda icra edilen trafik denetimleri ve bilgilendirme faaliyeti kapsamında; Trafik Denetimlerinde; 8.041 araç/sürücü denetlenmiş, alkollü araç kullandığı tespit edilen 12 sürücünün, sürücü belgesi geçici olarak geri alınmıştır. Trafik denetimlerimizin amacı; cezalandırmak değil, meydana gelebilecek trafik kazalarını engellemek olası kaza sonucu can kaybı ve ağır yaralanmaları azaltmak hedeflenmektedir.

Trafik Jandarması Timleri tarafından sorumluluk bölgesinde “Kaskımla Güvendeyim” projesi kapsamında Motosiklet sürücüsü vatandaşımıza “Güvenli sürüş, kask kullanımı, reflektif yelek kullanımı ve koruyucu tertibat kullanımı” konularında, Tarım araçları ve tarım işçileri taşıyan araç sürücülerine ‘Reflektör Tak Görünür Ol projesi kapsamında bilgilendirme yapılarak el broşürü dağıtılmıştır. Bilgilendirme faaliyeti ile meydana gelen trafik kazalarını en aza indirmek hedeflenmektedir. Vatandaşlarımızın huzur ve güveni için mesai mefhumu gözetmeksizin 7/24 esasına göre trafik denetimlerine aralıksız devam edilmektedir.

            Kamuoyuna saygıyla duyurulur.” Denildi.

Ertan BAYER

 

 

 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek