LÜBA, Lüleburgaz’ı başarı ile temsil etti
Sıcaklıklar 20 derece altına düşecek
Bugün iki köyde elektrik kesintisi var
Bu haber 25 Temmuz 2024, Perşembe 09:05 tarihinde eklendi. 187 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Yıldırım; “Türk Basını Özgürlüğünden Asla Taviz Vermemiştir”

Kırklareli Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Emrah Yıldırım 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınladı.
Yıldırım; “Türk Basını Özgürlüğünden Asla Taviz Vermemiştir”  

Yıldırım mesajında şunları kaydetti; “24 Temmuz 1908 tarihi basından sansürün kaldırıldığı tarihtir. Bu tarihte gazeteler ilk kez sansürsüz olarak yayınlanmaya başlamıştır. O Günden bu güne Türk basını büyük bir evrim geçirmiş ancak özgürlüğünden, demokrasiden yana olan tavrından asla sapmamıştır. Doğru, tarafsız, objektif habercilik anlayışını kendinde şiar edinen Türk Basını ülkemizin temel yapısında harcı bulunan, tabiri caiz ise “dördüncü güç” unvanını sonuna kadar taşıyan çok önemli bir faktördür.

Ancak özellikle yerel basın günümüzde ekonomik koşullarla amansız bir mücadele vermektedir. Basın kuruluşları bu olumsuzluklar karşısında küçülmekte hatta dada fazla hayatta kalamayarak kapanmak durumunda kalabilmektedirler. Bu anlamda Konfederasyon Başkanımız Sayın Nuri Kolaylı’nın “yerel basın desteklenmeli” çağrısını çok kıymetli buluyor ve “Yaşasın Yerel Basın” diyoruz.

Bu duygu ve düşüncelerle başta Kırklareli’ndeki meslektaşlarımızın 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramını kutluyor, gelecek bayramları daha iyi koşullarda kutlamanın inancıyla saygı ve sevgilerimi sunuyorum.”

Haber Merkezi

 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek