NEFES NEFESE OPERASYON
Yeni Vergi Dairesi Müdürü göreve başladı
CHP, 101 YAŞINDA
Zabıta Teşkilatı 198 yaşında
Bu haber 26 Temmuz 2024, Cuma 09:07 tarihinde eklendi. 383 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

“DİSİPLİNİ BIRAK SOKAKLARA BAK”

Lüleburgaz’da 31 Mart 2024 tarihinde yapılan yerel seçimlerde Cumhuriyet Halk Partisi (CHP)’nin atanan belediye başkan adayı Murat Gerenli seçimleri 35 bin oyla kazanmıştı.
“DİSİPLİNİ BIRAK SOKAKLARA BAK”  

2019 yılında CHP içerisinde yapılan ön seçimden çıktıktan sonra Lüleburgaz’dan da 48 bin oy alan Belediye Başkanı Gerenli, 5 yıl aradan sonra Lüleburgaz’da seçmen sayısı 10 bin artmasına rağmen oylarını 13 bin azaltmayı başarmıştı.

Seçimden sonra “Ben nerde yanlış yaptım da bu 13 bin oy gitti” diye düşüneceğine belediye içinde bazı personelin yerini değiştirdiği iddia edilen belediye yetkililerine  Lüleburgaz’a bulunan vatandaşlar tepki gösterdi.

Gazetemize açıklamada bulunan vatandaşlar; “Yerel seçimlerden sonra seçim biter herkes işine bakar. Rekabet geride kalır. Ancak rekabeti savaşa dönüştürenler ergenliğini tamamlayamamış yetişkinlerdir. Duyduk ki belediye yetkilileri  seçimlerden sonra hem belediye içinde bazı çalışanlarını yerini değiştirmişler. Hem de parti içinde bazı kişilerin disipline verilmesini istemişler. Oysa halk onları Lüleburgaz’a hizmet versin diye seçti. Buradan onlara  diyoruz ki DİSİPLİNİ BIRAK, SOKAKLARA BAK. Sokaklar çöp götürüyor” dediler.

Ertan BAYER

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek