NEFES NEFESE OPERASYON
Yeni Vergi Dairesi Müdürü göreve başladı
CHP, 101 YAŞINDA
Zabıta Teşkilatı 198 yaşında
Bu haber 27 Temmuz 2024, Cumartesi 09:05 tarihinde eklendi. 214 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Lüleburgaz Belediyesi afet hazırlığına hızla devam ediyor

Lüleburgaz Belediyesi, Afet ve Koordinasyon Yılı kapsamında afete hazırlıklarını sürdürüyor. Lüleburgaz Belediyesi ve AFAD işbirliği ile Lüleburgaz’a 6 bin adet çadır konumlandırılıyor. Çadırlar, gerektiği durumda ilk etapta 24 bin kişinin barınmasını sağlayabilecek.
Lüleburgaz Belediyesi afet hazırlığına hızla devam ediyor  

Lüleburgaz Belediyesi, Afet ve Koordinasyon Yılı kapsamında afete hazırlıklarını sürdürüyor.

Deprem, sel, yangın gibi doğal afetlere yönelik farkındalığı arttırmanın yanı sıra aafetlere hazırlık anlamında somut adımlar atan Lüleburgaz Belediyesi, ihtiyaç anında kullanılabilecek çadırları Lüleburgaz’a konumlandırıyor.

24 BİN KİŞİ BARINABİLECEK

Lüleburgaz Belediyesi’nin AFAD ile işbirliği çerçevesinde 6 bin adet çadır olası afet ve acil durumlar sonrasında geçici barınma ihtiyacının en kısa zamanda karşılanması amacıyla Lüleburgaz’a getiriliyor.

12 metrekarelik çadırlarda ilk etapta 24 bin kişi barınabilecek.

“DAHA GÜÇLÜ BİR AFET ALTYAPI SİSTEMİNE DOĞRU HIZLA İLERLİYORUZ”

Lüleburgaz Belediye Başkan Yardımcısı Ceyhun Akgöl; “Olası bir depremde veya benzeri doğal afete yönelik bir hazırlık çalışması gerçekleştiriyoruz. Bu kapsamda AFAD ile işbirliğinde 6 bin adet çadırı Lüleburgazımıza kazandırmış bulunuyoruz. 6 bin çadır ilk etapta 24 bin kişiye barınma sağlayabilecek. Daha güçlü bir afet altyapı sistemine doğru hızla ilerliyoruz. Bundan sonra umarım bunları kullanmaya ihtiyacımız olmaz ama biz Lüleburgaz Belediyesi olarak önlemlerimizi almaya devam edeceğiz” dedi.

 

Yaren SEZEN

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek