NEFES NEFESE OPERASYON
Yeni Vergi Dairesi Müdürü göreve başladı
CHP, 101 YAŞINDA
Zabıta Teşkilatı 198 yaşında
Bu haber 27 Temmuz 2024, Cumartesi 09:06 tarihinde eklendi. 228 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Burak Tunçkol’dan Azerbaycan Kültür Ateşesi’ne ziyaret

Kırklareli’nin Lüleburgaz ilçesine bağlı Evrensekiz beldesinde yaşayan Evrensekizli Fotoğraf Sanatçısı Burak Tunçkol, Ankara’da Azerbaycan Büyükelçiliği’nde Azerbaycan Kültür Ateşesi olarak görev yapan Samir Abbasov’u ziyaret etti.
Burak Tunçkol’dan Azerbaycan Kültür Ateşesi’ne ziyaret  

Burak Tunçkol gazetemize yaptığı açıklamada; “28 Mayıs'ta Azerbaycan’ın Cumhuriyet Bayramı kutlamaları için Evrensekiz’de tarlaya Diriliş Ertuğrul aktörü Melikşah Özen ile birlikte traktör ve pullukla Azerbaycan Cumhuriyet Bayramın kutlu olsun yazısını yazdıktan sonra bu haber Türkiye’de ve özellikle Azerbaycan’da bütün haber bültenlerinde sosyal medya da ve haber sitelerinde büyük ses getirdi.  Daha sonra  15 Haziran’da da yine Evrensekiz’de tarlaya Diriliş Ertuğrul aktörü Melikşah Özen ile birlikte at ve kara sabanla Can Azerbaycan Millî Kurtuluş Günün Kutlu Olsun yazısını yazdı. Bu haberde özellikle Azerbaycan’da çok ses getirdi. Biz Türkiye Cumhuriyeti’nin Kardeş ülke Azerbaycan’ın yanındayız mesajını dünyaya bu haberler ile vermiş olmaktan mutluyuz.  Azerbaycan’da bundan 4 yıl önce Karabağ zaferi yaşandı. Bizde Aktör arkadaşım Melikşah Özen ile birlikte Karabağ Zaferi’nin kısa filmini çektik ve bu filmi Azerbaycan Kültür Ateşesi Samir Abbasov’a takdim ettik. Kendisine Trakya halkının Kırklareli halkının Lüleburgaz halkının ve Evrensekiz halkının selamlarını ilettik ve kendisine misafirperverliği için çok teşekkür ederiz.” Dedi.

Bilindiği gibi Evrensekizli Fotoğraf Sanatçısı Burak Tunçkol, tarlaya 10 Kasım, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı ile ilgili yazılar da yazmış, bu faaliyet gazetelerde geniş bir biçimde yer bulmuştu.

Ertan BAYER

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek