NEFES NEFESE OPERASYON
Yeni Vergi Dairesi Müdürü göreve başladı
CHP, 101 YAŞINDA
Zabıta Teşkilatı 198 yaşında
Bu haber 27 Temmuz 2024, Cumartesi 09:06 tarihinde eklendi. 392 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Engellilerin önüne bir engel daha

Lüleburgaz Kent Konseyi Engelliler Meclisi İkinci Başkanı Mahmut Çetin, engelli park yerlerine izinsiz park eden araçlar konusunda sert bir açıklamada bulundu.
Engellilerin önüne bir engel daha  

Çetin, gün içerisinde engelli park yerlerinde yaşadığı park sorununa dikkat çekerek, bu tür davranışların engelli bireylerin hayatını zorlaştırdığını ifade etti.

Mahmut Çetin, Lüleburgaz’daki engelli park yerlerinin, bu alanlarda park yapmaya hakkı olan engelli bireyler için ayrıldığını belirterek, bu park alanlarının yanlış kullanımının sıkıntılara yol açtığını vurguladı.

“Bu Durumun Devam Etmesi Kabul Edilemez”

Çetin, "Engelli park yerlerine park eden araçlar, engelli bireylerin günlük yaşamlarını büyük ölçüde etkiliyor ve onlara büyük zorluklar çıkarıyor. Bu durumun devam etmesi kabul edilemez" şeklinde konuştu.

Ayrıca, Çetin, bu tür ihlallerin önlenmesi için daha sıkı denetimlerin yapılması ve ceza uygulanması gerektiğini belirtti.

Çetin "Bu tür ihlallere karşı etkin bir şekilde mücadele edilmesi, hem engelli bireylerin haklarını korumak hem de toplumda farkındalık oluşturmak açısından büyük önem taşıyor. Bu konuda daha fazla hassasiyet göstermelerini bekliyoruz" dedi.

Yağız Doruk KAYA

 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek